HITNA REAKCIJA STANISLAVOVE ĆERKE! Vanesa Krofak objavila PRAVI SNIMAK, zbog Ša svi plaču od smeha!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Stanislava Krofaka se hitno oglasila!

HITNA REAKCIJA STANISLAVOVE ĆERKE! Vanesa Krofak objavila PRAVI SNIMAK, zbog Ša svi plaču od smeha!

Foto: Printskrin

Nakon haosa između Stanislava Krofaka i Nenada Aleksića Ša tokom današnje debate, oglasila se ćerka MMA borca, Vanesa Krofak, koja je na Instagram profilu objavila niz storija. 

Naime, Vanesa je podržala oca, te mu je poslala poruku, a potom i podelila sa pratiocima i nekoliko poruka koje je dobila. 

- Zašto Ša hoda unazad? I sve oko njega ,,fine i poštene", barem tako kažu - napisala je Vanesa na Instagramu, aludirajući na Mionu. 

Tokom današnje ankete učesnici "Elite" biraju najkoristoljubivije osobe, a kada je na red došao Nenad Aleksić Ša, na njega je skočio Stanislav Krofak, pa je moralo da reaguje i obezbeđenje. 

Naime, bivši dečko reperove devojke Mione Jovanović nije hteo da dozvoli da se o njemu priča u negativnom kontekstu, pa je krenuo da se sa Ša fizički obračuna.

Ne možeš da me sprečiš da govorim o tebi, nisam ja indijanac da mi se brecaš -rekao je Ša.

Ja ću da ti govorim kad ćeš da završiš, moraš stati kad ti ja to naredim, ja sam ušao zbog tebe sto posto, došao sam da ti zatvorim usta - rekao je Stanislav.

Foto: Printskrin

Stanislav Krofak nasrnuo na Nenada Aleksića Ša

 

- Ne možeš ti meni ništa da govoriš, ko si bre ti dečko, nema brecanja niti bilo čega. Jači jesi, luđi nisi od mene - urlao je Ša.

Posle ovog okršaja Nenad Macanović je isprozivao devojku zbog koje se ova dva takmičara ne podnose. 

- Miona je koristoljubiva jer je koristila Stanislava, kobasičarka obična, Ša leči komplekse kako bi svoje frustracije izbacivao na Mioni od ranije - rekao je Bebica, a Aneli je okrenula priču na svoju muku: 

- Po meni je Janjuš najkoristoljubivija osoba, došao je preko mene do nekog cilja, pod broj dva Uroš, kome je Janjuš uzor, broj tri je Lakić, koji koristi Lejdi kao jeftinu igračicu!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

16.06.2024 05:37

STANISLAVU SVAKA ČAST...JER JE ŠA JADAN U SVAKOM POGLEDU...KURČI SE BEZ KRILA....KAO PAPAGAJ U AVIONU...IZVINJAVAM SE NA IZRAZU...ISKOMPLEKSIRANI I PROPALI ŠA JE KAO NEKI NEANDERTALAC...VELIKI MU JE ŠORC...NOGE KAO U TRKAĆE KOKOŠI...PAPUČE VELIKE JER JE NEDORASTAO...ALI ZLO IZ NJEGA IZBIJA...A STANISLAV SAMO NE DA NA SEBE...KAO DOŠAO JE NA IME ŠA...A NE POSTOJI ŠA NI U KAKVOM POGLEDU...STANISLAV JE OSTVAREN U SVAKOM POGLEDU...ŠA NIKOM NIJE BITAN...ŽALOSTAN JE...

Odgovori 16 2