ZAGREVANJE ZA PARIZ! Nikola Jokić ĐUSKA uz veliki HIT Ane Bekute! Društvo mu PRAVI ljubimac delija! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2024

00:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnoi raspoloženje kod najboljeg igrača Denvera.

ZAGREVANJE ZA PARIZ! Nikola Jokić ĐUSKA uz veliki HIT Ane Bekute! Društvo mu PRAVI ljubimac delija! (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram

Nedavno se u medijima pojavila vest da se srpski košarkaš, Nikola Jokić, nalazi u Somboru gde uživa u provodu.

Ovog puta, najbolji igrač Denver Nagetsa je bio viđen u društvu nekadašnjeg reprezentativca, Bobana Marjanovića, na nastupu folk zvezde Ane Bekute.

Ova neobična kombinacija izazvala je veliku pažnju javnosti, koja je sa oduševljenjem pratila njihovo prisustvo na ovom događaju. Njih dvojica su đuskali uz veliki Anin hit: "Evo meni moga bekrije".

Jokić je nedavno bio proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige, što je izuzetno veliko priznanje za srpsku košarku. Njegovo prisustvo na događajima poput ovog, čini ga još bližim svojim fanovima, dok istovremeno budi interesovanje javnosti za svaki njegov korak van terena.

Osim toga, "Džoker" se nedavno našao i na spisku igrača koji konkurišu za reprezentaciju Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama. Ova vest je dodatno obradovala ljubitelje košarke u našoj zemlji, koji s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se najbolji igrač "grumenja" snaći u nacionalnom dresu na tako velikom takmičenju.

Posebno ako se zna da Sjedinjene Američke Države dolaze sa najjačim sastavom u istoriji, još od antologijskog "drim tima" iz Barselone i 1992. godine.

Na spisku glavnog favorita za osvajanje zlatne medalje, nalaze se najveće NBA zvezde: Lebron Džejms, Stefon Kari, Kevin Durent, Džejson Tejtum, Džoel Embid...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading