ŠOK ODLUKA PRODUKCIJE! Milan Milošević saopštio VAŽNO OBAVEŠTENJE takmičarima - VEČERAS se sve menja u Eliti!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević saopštio takmičarima ,,Elite" šok vesti!

ŠOK ODLUKA PRODUKCIJE! Milan Milošević saopštio VAŽNO OBAVEŠTENJE takmičarima - VEČERAS se sve menja u Eliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj Milan Milošević iznenada je ušao u Belu kuću, a kada su ga takmičari ,,Elite" ugledali na vratima svi su se šokirali. Naime, Milan je okupio sve takmičare za crnim stolom, te im je saopštio šok vesti. 

Poznato je da je Veliki šef odlučio da večeras bude vanredno izbacivanje, zbog čega je Milan Milošević ušao na imanje u Šimanovcima i poručio svim takmičarima da se večeras svi spakuju, jer će u narednim satima doneti zvanična odluka ko će zauvek napustiti najgledaniji rijaliti. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević Elita 7

 

- Dobro veče svima i gledaocima, imam važno saopštenje za sve vas! Pre tačno 287 dana ste se uselili u Elitu, a sada kada je odem odavde, svi ćete se spakovati! Večeras će neko od vas ili neki od vas da zauvek napuste Elitu i izgube priliku da se bore za glavnu nagradu - poručio je Milan Milošević, a potom izašao iz Bele kuće, što je iznenadilo sve takmičare najgledanijeg rijalitija na Balkanu.  

Takmičari su odjednom osetili tremu i napetost, a po napuštanju Bele kuće voditelja svi su otišli u garderober kako bi počeli sa pakovanjem. Dok su neki bili uzbuđeni, neki su i zaplakali. Među njima se našla i Anita Stanojlović koja se uplašila zbog susreta sa spoljnim svetom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević Elita 7

 

Ostaje nam da vidimo ko će i koliko će takmičara večeras zauvek napustiti imanje u Šimanovcima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading