ON JOJ PSUJE MAJKU, ONA GA ZADOVOLJAVA: Aneli probila svako DNO SRAMOTE sa Janjušem! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva ponovo šokira svojim ponašanjem, prešla Janjušu preko svih psovki i uvreda!

ON JOJ PSUJE MAJKU, ONA GA ZADOVOLJAVA: Aneli probila svako DNO SRAMOTE sa Janjušem! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš ponovo je pregazio svoju reč i pomirio se sa Aneli Ahmić. Sve se dogodilo nakon što joj je napisao tajnu poruku na ceduljici "V.T.N.N.C.S.", što znači "volim te najviše na celom svetu". Janjuš je u dvorištu priznao Aneli da je zaljubljen i da će "uvek biti uz nju", dok mu je ona rekla da ga "voli previše".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli i Janjuš završili u krevetu zajedno

Nakon ovoga, Aneli i Janjuš su završili u krevetu. Spojili su krevete u sobi za izolaciju, gde ove nedelje borave kao potrčci, i odmah su se prepustili strastima.

Nakon što su obavili sve što danima nisu, Aneli i Janjuš su zaspali zagrljeni.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli i Janjuš zaspali zajedno

Podsećanja radi, Janjuš je pre ovoga Aneli ponovo opsovao porodicu, koja se protivi njenoj vezi sa bivšim košarkašem. Iako su jedno drugom izjavili ljubav, na žurki je došlo do incidenta, kad se Aneli našla u raspravi sa Urošem Stanićem. Kako je kamera uhvatila, on je grubo odgurnuo svoju bivšu partnerku kako bi se vratila na žurku, uz psovke i uvrede upućene njoj i njenim roditeljima. Njegovo ponašanje šokiralo je prisutne, a situacija je eskalirala kada je Janjuš, vidno pripit, u jednom trenutku počeo da gađa Aneli žetonom dok je nastavljao sa uvredama.

- Dođi sa mnom ako ti kažem, ajde, uđi sa mnom! Dođi sa mnom, je*o ti on mater u pi*ku - ponavljao je Janjuš, psujući Aneli majku nekoliko puta, a zatim je dohvatio za ruke i bacio je na vrata kazina.

Republika

Foto: pritnscreen/instagram, RTV Pink Printscreen

Incident Aneli i Janjuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading