MILJANA I ZOLA OPET NA ZELENE GRANE: Čolić neće moći odoleti, definitivno će PASTI na ovaj Kulićkin GEST (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.06.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim je otvorila oči razletela se po sobi da bivšeg obori s nogu kad se vrati u izolaciju.

MILJANA I ZOLA OPET NA ZELENE GRANE: Čolić neće moći odoleti, definitivno će PASTI na ovaj Kulićkin GEST (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pošto je konačno dobila priliku da bude blizu Lazara Čolića Zole, Miljana Kulić koristi svaki trenutak u izolaciji da se maskimalno posveti unapređivanju odnosa sa svojim bivšim. 

Naime, ona je, čim je otvorila oči, rešila da se razleti po sobi i da sebi i svom Zolanderu napravi pravu bajku u izolaciji, pa je uzela metlu u ruke i bacila se na posao.

Inače, još pre nekoliko dana Kulićeva i Zola uspeli su da spuste loptu i porazgovaraju o brojnim temama, kao i o njihovom odnosu, a onda je Miljana preuzela stvar u svoje ruke.

Zaskočila je Zolu u krevetu, međutim, on nije baš odmah omekšao, već je nastavio da priča dok je ona prebacila nogu preko njega i sve vreme tako ležala dok su razgovarali.

Ipak, Miksi ne časi časa, već strpljivo i uporno radi na njihovom konačnom pomirenju. 

Tako je i ovim gestom rešila da mu pokaže kako i te kako ume da se unormalni kada joj je dovoljno stalo, a sada, očigledno, ima nameru da istraje do kraja.

Podsećamo, Miljana i Zola su i u poslednje vreme imali niz okršaja, pa se činilo da su završili sva vremena, ali fanovi rijalitija znaju da kad su njih dvoje u pitanju sve je moguće.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić često zbog Zole završi u suzama

U intimnom razgovoru sa Lepim Mićom, Miljana je nedavno izrazila svoje nezadovoljstvo zbog Zolinih postupaka, tvrdeći da joj on "ispira mozak".

Ova izjava je izazvala dodatnu pažnju gledalaca, budući da je cela situacija postala predmet rasprave među fanovima rijalitija. Miljanin otvoren i emotivan pristup otkrio je njenu ranjivu stranu, ali i izazvao različite reakcije kod publike.

Sada je, očito, rešila da promeni taktiku, pa da Zolu odobrovolji drugačijim metodama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading