ŠOK VEST STIGLA U ELITU! Ova TAKMIČARKA ima TEŽAK SINDROM? Ustanovljena joj ŠIFRA!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić ponela šok titulu u Eliti!

ŠOK VEST STIGLA U ELITU! Ova TAKMIČARKA ima TEŽAK SINDROM? Ustanovljena joj ŠIFRA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danas u toku ankete ukućani su birali najkoristoljubivije osobe. Sledeći na redu da izlažu su Nemanja GačićUroš Rajačić i Borislav Terzić Terza.

- Ja ću da navedem tri devojčice koje koriste svoje momke koji trče u prodavnicu a to su Teodora, Miona i Milica -rekao je Gačić.

- Na prvom mestu je Aneli, smatram da je svoju životnu situaciju iskoristila za jači ulazak ovde, takođe iskoristila Janjuša kako bi ostala do kraja i na kraju koristi ljude zbog žrtvenog sindroma koji ima. Zatim imbecil moj imenjak Uroš koji koristi ljude zbog kadra i ostanka u rijlaitiju, na trećem emstu je Milena koja koristi ovde ljude zbog ličnih konfilkta -rekao je Rajačić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Urođ Rajačić ELita 7

 

- Aneli je prva koja koristi pretnje kako bi zastrašila ljude kako će neko da dođe sa kolima da me dočeka, imamo dokaze da je narkomanka to je njen muž pričao, prva osoba je ona jer je iskoristila njegovo ime i prezime i bitisanje ovde -rekao je Terza.

- Ti si pokazao da nad slabijima smeš da demonstriraš silu a kad te Stanislav uhvati onda kao pi*ka najgora se use*eš, treba da ti dokaže neko gde ti je mesto. Ti si mlakonja i drago mi je da ti se vratila boja da nisi bled kao krpa. Mora da navedem Janjuša i Aneli jer su me iskoristili samo radi kadra i zezanja a nikad nisu znali da cene moje prijateljstvo -rekao je Uroš.

- Gledaoci vidite kakva je Uroš osoba, napada me dok sam trudna, sto puta sam mu rekla da mi se ne približava. A ti Milice nemoj da se uplićeš u priču u kojoj nisi akter, juče mi je Terza rekao da sam ljubomorna jer su oni prva beba. Bolje ti je čuvaj bebu i pazi na nju -rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
aleale

15.06.2024 21:19

svi skacu na nju ne bi li se dogegali do finala koji jadovi ti bi u ratu potkazivali rodjenu majku