"REPUBLIKA" SAZNAJE! Ovo je Piksijev IZBOR za Englesku! (POTENCIJALNI SASTAV)

Autor: Dražen Ostojić

Sport

15.06.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u nedelju od 21 čas, na Feltens areni u Gelzenkirhenu.

"REPUBLIKA" SAZNAJE! Ovo je Piksijev IZBOR za Englesku! (POTENCIJALNI SASTAV)

Foto: www.profimedia.rs

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj je u punom jeku, a sutra će navijači "orlova" imati priliku da vide Srbiju na terenu, pošto se naša reprezentacija sastaje sa selekcijom Engleske.

Navijači sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret, dok je prema informacijama "Republike", selektor Dragan Stojković Piksi već odabrao 11 igrača koji će izaći na teren i suprostaviti se viceprvacima Starog kontinenta.

Prema saznanjima našeg izveštača, sastav "orlova" za premijerni duel protiv Engleske biće sledeći: V.Milinković-Savić - Milenković, Veljković, Pavlović - Živković, Gudelj, S. Milinković Savić, Tadić, Mladenović - Vlahović, Mitrović.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Ovo će biti hrabar potez selektora Piksija, koji se odlučio da sa dva isturena napadača izađe na megdan favorizovanoj četi Gereta Sautgejta.

Ovaj potez jasno pokazuje da se "orlovi" ne plaše moćne Engleske, koja spada među favorite za osvajanje Evropskog prvenstva. Piksi će pokušati da osvoji prve bodove u Nemačkoj, te će se njegova ekipa suprotstaviti sa dva napadača, Mitrovićem i Vlahovićem.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović

Iako je Engleska favorit, Orlovi su odlučni da se suprotstave hrabro i pokažu svoj kvalitet na terenu.

U Grupi C, podsetimo, nalaze se još Slovenija i Danska, koji će odmeriti snagu u drugoj utakmici prve runde. Srbija u drugom kolu igra protiv komšija, dok je u trećem kolu rival skandinavska selekcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading