ŠOK! Otkriveno šta Ša radi sa drugim devojkama u KUPATILU - Miona je zbog ovoga ZAPENILA OD BESA!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica prebacila reperu prisan odnosu sa cimerkama!

ŠOK! Otkriveno šta Ša radi sa drugim devojkama u KUPATILU - Miona je zbog ovoga ZAPENILA OD BESA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša bili su jedna od tema u sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara", u kojoj su govorili o aferi "Kupka". Naime, Miona je ranije priznala da je ljubomorisala jer Ša sa devojkama u kupatilu dok razmenjuju kupku.

- Miona, ti si danas za stolom imala drugačiji odnos prema Ša i prokomentarisala si da misliš da on flertuje sa drugim ukućankama, koje su to ukućanke - pitao je novinar.

- Ne, ne, ne, iznerviralo me je to bacanje fora ženama dok se tuširaju. Bila sam verovatno i nervozna, Maja i Jelena su se kupale, pitale su ga za kupku i on je bacio banalnu foru, gluposti stvarno. Ništa strašno, iznervirala sam se, imala reakciju i sve rešeno - rekla je Miona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona otkrila šta joj smeta kod Ša

- Pitao sam kakav je red za kupanje, rekao sam da sam ja posle, pitao sam: "Je l' vaša kupka?", one su rekle da nije, ja sam odmah rekao: "Mogla bi da bude moja", misleći na kupku. Nigde veze - rekao je Ša.

- To je mene iznerviralo u momentu, ja baš vodim računa - rekla je Miona.

- Ša, ja moram da primetim jednu situaciju a to je da si u poslednje vreme pokupio ponašanje od Stanislava i to ucenjivanje - prokomentarisao je predstavnik sedme sile.

- Ja sam Nenad Aleksić Ša, ne gledam kako se ko ponaša, niti sam ja ičija kopija, mogu samo mene da kopiraju, 27 godina sam u javnosti - rekao je Ša.

- Ne, ali da je drugačiji, ispraznile su mu se malo baterije - rekla je Miona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša se pravda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading