ANELI AHMIĆ DOBILA TUŽBU! Vratila se u Elitu i sačekale je STRAVIČNE INFORMACIJE!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić po povratku u Elitu saznala za istinu o tužbi!

ANELI AHMIĆ DOBILA TUŽBU! Vratila se u Elitu i sačekale je STRAVIČNE INFORMACIJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je anketa. Ukućani biraju najkoristoljubivije osobe. Prvi na redu da izlažu su Uroš Stanić i Aneli Ahmić. Tokom izlaganja došlo je do sukoba Aneli i Milice Veličković, koji traje već danima unazad. 

Naime, Aneli je ušla u raspravu sa Urošem, nakon čega se umešala Milica i napala Ahmićevu zbog njenog arogantnog stava. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković i Aneli Ahmić

 

- Ti si pokazao da nad slabijima smeš da demonstriraš silu a kad te Stanislav uhvati onda kao pi*ka najgora se use*eš, treba da ti dokaže neko gde ti je mesto. Ti si mlakonja i drago mi je da ti se vratila boja da nisi bled kao krpa. Mora da navedem Janjuša i Aneli jer su me iskoristili samo radi kadra i zezanja a nikad nisu znali da cene moje prijateljstvo -rekao je Uroš.

- Gledaoci vidite kakva je Uroš osoba, napada me dok sam trudna, sto puta sam mu rekla da mi se ne približava. A ti Milice nemoj da se uplićeš u priču u kojoj nisi akter, juče mi je Terza rekao da sam ljubomorna jer su oni prva beba. Bolje ti je čuvaj bebu i pazi na nju -rekla je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković

 

- Tužba kad ti neko govori da si ku*va, moje spavanje i moja trudnoća su moja stvar, idi vrati se na lekove i smiri malo živce, ja ne znam šta se dešava -rekla je Milica.

- Sad ću pročitati jedno pismo... Poštovani sude i gledaoci, više se obraćam ljudima koji gledaju atak na mene i pokušavaju da mi ubace reč u usta, pokušavaju da me obogalje svojim stavom i blate moj ugled, s tim vas obaveštavam da svi oni mogu samo da mi p**uše k***c - rekao je besno Janjuš, a onda se nadovezala njegova bivša partnerka Maja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aca

15.06.2024 20:40

Milica afteraljka ne moze da podnese sto je nebitna kao trudnica jer se sva pompa vrti oko ove i Janjusa.