OGLASIO SE NAJVEĆI ĐOKOVIĆEV KRITIČAR! Sramne REČI Novakomrsca!

Autor:

Sport

15.06.2024

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasmetao mu je detalj sa Evropskog prvenstva u fudbalu.

OGLASIO SE NAJVEĆI ĐOKOVIĆEV KRITIČAR! Sramne REČI Novakomrsca!

Foto: youtube.com/printscreen

Fudbalska reprezentacija Italije započela je svoj put na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu pobedom nad reprezentacijom Albanije rezultatom 2:1.

Iako su se suočili sa izazovima, "azuri" su uspeli da ostvare važnu pobedu na početku turnira, u pohodu na odbranu titule osvojene pre tri godine na stadionu Vembli.

Reprezentacija Italije je imala težak početak meča, primivši gol već u prvom minutu. U drugom poluvremenu, Albanija je imala prilike da izjednači rezultat, a jedan od najuzbudljivijih trenutaka viđen je u samom finišu kada je golman Điđi Donaruma uspeo da odbrani udarac Reja Manaja, nakon čega je lopta dokačila i izašla u korner, iako sudija nije dosudio isti.

 

 

Nakon susreta, teniski novinar Ben Rotenberg se oglasio sa kontroverznim komentarima, izazivajući pažnju javnosti. Poznat po javnoj antipatiji prema najboljem teniseru svih vremena Novaku Đokoviću, ovoga puta je komentarisao fudbalsku utakmicu između Italije i Albanije, izjavivši da smatra kako su Albanci bili oštećeni.

Rotenberg je izrazio svoje oduševljenje "magičnim delom fudbala" kada niko nije siguran koliko vremena preostaje do kraja meča, ističući da je to normalno za sport jer dopušta igračima i gledaocima da pogađaju. Takođe je naglasio da je, prema njegovom mišljenju, Albanija bila "pokradena" na kraju meča zbog nedosuđenog kornera.

- Volim ovaj magični deo u fudbalu kada niko nije siguran koliko ima vremena do kraja meča. Veoma normalno za sport da pusti igrače i gledaoce da pogađaju. Takođe, vau, Albanija je pokradena na kraju za taj korner - napisao je Rotenberg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading