NAPADNUTA MAJKA MAJE MARINKOVIĆ! Taki mora HITNO da zaštiti bivšu suprugu - izbio NEVIĐENI SKANDAL!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković dobila jezive uvrede od strane Janjuša!

NAPADNUTA MAJKA MAJE MARINKOVIĆ! Taki mora HITNO da zaštiti bivšu suprugu - izbio NEVIĐENI SKANDAL!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Prošle noći u emisiji ,,Pitanja novinara" Maja Marinković obratila se naciji povodom ponašanja njenog bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša. Poznat po žestokim psovkama, Janjuš je počeo brutalno da vređa Maju, psovajući joj majku, odnosno bivšu suprugu Takija Marinkovića. 

Janjuš zna koliko je Maja slaba na mamu i tatu, te ju je udario na najslabiju tačku, što starleta nije dozvolila da se vidi uživo u programu. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković Elita 7

 

- Evo opet me je nazvao ku**om, on se klasično ponaša kao monstrum, on je najlošiji čovek kog sam upoznala, on i njegova žena su prevaranti, sve rade u dogovoru - rekla je Maja.

- Je**m ti mamu onu, m*š ku**etino jedna - rekao je Janjuš.

- Hoćeš 300 evra za suši?! Šta je pi**ice, slino jedna?! Što se tiče ovog ološa koji vređa, mislim da je njegovo ponašanje prema Aneli jezivo, devojka je trudna. On je neko ko seje decu po rijalitiju, njegovi argumenti je da vređa da smo ku**e i tako dalje - rekla je Maja.

- Rekao je da imaš više abortusa nego razreda osnovne škole - rekao je Darko.

- To će morati da dokaže - rekla je Maja.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš Elita 7

 

- Ti si se posle dva dana je**la sa Carem, to je istina - rekao je Janjuš.

- Filip je za tebe čovek...Ja te se ne bojim, ti tvoji poltroni što ti klimaju glavom, to možeš sa njima. Ne bojim te se, to moraš da shvatiš! Kada se to meni desilo, on je pričao kako ja lažem, kako se njemu pakuje priča, Taki je došao u studio i pokazao papire. Dok sam ja ležala na stolu, on se slikao sa Anom kako idu da kupe kolica za kuče. Otac desetogodišnje devojčice koji skida gaće na televiziji i kaže: "Guz**e me svi", seje decu po rijalitiju, na šta liči ovo ponašanje?! - rekla je Marinkovićeva.

- Žena mi kupila trenerku kada sam došao, jer sam loš?! Ovo je smešno, došla mi u krevet posle svega ovoga, htela je sa mnom odnos posle svega ovoga - skočio je Janjuš.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

16.06.2024 05:27

TAKI SVAKA TI ČAST...BORI SE NA SVE NAČINE...I BRANI SVOJE NAJROĐENIJE...