DANKA JE NESTALA, A ONDA IH JE NEKO POZVAO NA TELEFON: "Čulo se samo MAMA, MAMA..."

Autor:

Hronika

15.06.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telefon je zazvonio u noći kada je Danka nestala, ono što su čuli, roditelje je preplašilo.

DANKA JE NESTALA, A ONDA IH JE NEKO POZVAO NA TELEFON: "Čulo se samo MAMA, MAMA..."

Foto: instagram

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila dvojicu muškaraca iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Majka devojčice Danke Ivana Ilić ispričala je medijima kako je porodica prolazila kroz težak period tokom potrage za detetom, ali i nakon što su saznali da je ubijena.

Kako su objasnili, posebno ih je dotuklo to što su im pojedinci na jeziv način dosipali so na ranu.

Ljudi su nas zvali sa skrivenih brojeva i policija je pokušala da istraži sve pozive koji su nam bili upućeni. Jedan se baš izdvajao, jer nas je neko pozvao te noći kada je Danka nestala oko dva sata iza ponoći i u pozadini se čulo "mama, mama". To nas je preplašilo - rekla je majka ubijene devojčice za Srbija danas.

Dejan Dragijević i Srđan Janković koji su osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić su u aprilu bili upućeni na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, a nakon što je veštačenje završeno oni su vraćeni iz Beograda. Ovo veštačenje ukazalo je na to da su osumnjičeni bili uračunljivi u vreme izvršenja krivičnog dela koje im se stavlja na teret.

Oni su osumnjičeni da su je udarili službenim vozilom JKP "Vodovod" Bor. Nakon toga su je, kada je bila onesvešćena, stavili u zadnji deo automobila.

Kada se Danka probudila i zaplakala, jedan od osumnjičenih priznao je da ju je rukama davio dok nije prestala da diše, nakon čega su je zajedno bacili na deponiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading