PRODUKCIJA MORA MIONI DA SAOPŠTI LOŠE VESTI: Ona će NAPUSTITI Elitu pre FINALA?!

Autor:

Zadruga

14.06.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović treba da sazna šok vesti!

PRODUKCIJA MORA MIONI DA SAOPŠTI LOŠE VESTI: Ona će NAPUSTITI Elitu pre FINALA?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku nominacije u kući Odabranih takmičari koji imaju status povlašćenih nominovali između sebe, a ono što je mnoge iznenadilo jeste da su Miljana Kulić i Miona Jovanović uglavnom imena koja su se čula za stolom. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović Elita

 

- Meni je Miljana bacila stvari i obukla moju majicu, a sada mi vređaju nerođeno dete. Miljana mi je ukrala hranu, majicu sve - rekla je Milica.

- Uroša mogu da razumem da skače i remeti sastanak, a ti Miljana koja si deset godina u rijalitiju da kvariš sastanak. Ovo je budalaštia sada. Ja ću nominovati prvu kobasičarku Elite, Mioneu, mislim da je folirant. Reaguje samo na Milicu i Teodoru. Teodora nikoga ne vređa, osim kad je imala raspravu sa Miljanom, nijednoj devojci nije rekla tako nešto. Ša volim on mi je draži, na njega se ne ljutim. Neću njega da nominujem već Mionu - rekao je Bebica.

- Ja ću da nominujem Mionu. Devojka koja mi je najodvratnija u kući, Bebica je naveo neke razloge, meni je ona sprdnja, svađam se sa njom kad mi je dosadno. Devojka je rekla da sam ja u depresiji i spavam, ja da sam mogla da biram, birala bih da ne budem trudna. Da mi ne bi spominjali spavanje, hranu i ostalo. Osoba koja se folira da me ne vređa jer sam trudna, Ša mi je isto u tom rangu, ali ja razumem da je ona psihički loše. Kapiram da nije poštovala nikoga - rekla je Milica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita

 

- Ljude koje bih ja nominovala su ovde u kući, oni mrze ceo svet to su Miljana i Uroš. Nadam se da će moji mrtvi svi poseetiti Miljanu, svi su sahranjeni jedni pored drugih, tako da ćeš moći da im zapališ sveću. Ja ću nominovati osobu koja nema stav i karakter, tako da ja nominujem Žanu i tu sam shvatila da nema neku težinu kada priča nešto - rekla je Bojana.

- Drago mi je što sam u Odabranima. Kako se bliži kraj, ja verujem u svoje glasače. Ja ću glasati. Osobe koje bih ja nominovao su Anita, Anđelo, Žana i Milena Kačavenda. Neke stvari ne mogu da zaboravim. Izabraću Anitu jer mogu da taktiziram i znam koga ste vi glasali. Taktiziram i biram Anitu, to je osoba koja mi je aludirala na očindtvo, ali podsetiću narod da je to žena koja nije nikvakva majka, to je ozbiljan prevarant. Izgleda da je u tome uspela, uspeće da ostvari neke ciljeve. Ne, ipak ću nominovati Žanu nek ona ide sa Mionom u izolaciju - rekao je Ivan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
look

14.06.2024 15:02

Budjola Marinkovic covek koji svojom odlukom nije bio prisutan u odrastanju svoje dvoje dece nema moralno pravo da bilo kome drzi slovo o tome kakav je otac ili majka posebno jer on to ne zna a za njega godinama i vrapci na grani znaju da je nezainteresovan za svoju decu koju odgajaju njihove majke. Namcor delirijum tremens, podbuo od pakosti i jada.

Odgovori 9 10
EJMI

15.06.2024 21:27

@look - Najtunije je sto se posrnule osobe vredjaju na istinu... st HOCE DA MU NEKO KAZE DA JE BRIZAN I PAZLJIV OTAC A NE ZA NI KAKO MU DECA IZGLEDAJU. To rdi i kita od maje "zasto me vredjas" a kada ona prizna svoja sranja kaze ja sam transparentna...seljacko rzmiljanje, posrnula msli da ako kaze jesam gresila sam da se greske ne vaze zato sto je priznala...pa i da ne prizna sta misli da je narod glup pa ne zna sta gleda.

Djuro pucao stari

17.06.2024 09:43

Ova Miona likom kao gušter,palaca jezikom kao zmija, a davi kao tvor! Nikad nabedjeniji učesnik rijalitiji po pameti kao Miona! Glupa kao noć,nonstop iste fraze i rečenice! Pitaju je o vremenu a ona priča o bioskopu,i to ne staje!umislila da je neko bitan..pevacica,odakle?iz wc! Izgovor,nula! Ona i shalter,našla krpa krparu!