ĐEDOVIĆ KIVAN NA SANDRU REŠIĆ! Saznao šta je radila u njegovom STANU, urnisao je uživo na Pinku!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puče još jedno rijaliti-prijateljstvo!

ĐEDOVIĆ KIVAN NA SANDRU REŠIĆ! Saznao šta je radila u njegovom STANU, urnisao je uživo na Pinku!

Foto: ST/Nikola Mutić/Vladimir Lukic

Jovana Tomić Matora sinoć se u emisiji "Pitanja novinara" dotakla i svoje kume Tamare, te navoda da joj je radila iza leđa. Osvrnula se i na navode da su joj to isto uradili i Milena Kačavenda i Marko Đedović. Nakon toga je ustao novinar i krenuo da raskrinkava afere.

- Koliko si šokirana onime što si čula o kumi Tamari?! Ispostavilo se da je Đedoviću pričala da si lez**ča i da ti imaš svadbu zarad marketinga - pitao je novinar.

- Evo sad ću ti reći informaciju, ja znam o kojoj osobi priča Marko, koja mu je poslala poruku, a kojoj je pisala da brine o mojim parama i tako dalje. U tim trenucima nisam rekla ni Marku, rekla sam mu da kada mu budem rekla nešto, da će da se šokira. Kada sam rekla Marku, šokirao se... Ja sam to pravno rešila napolju, pare će mi biti vraćene. Mnoge stvari je ta osoba, da li slučajno ili ne, pogodila... Danas je Marko na klipu rekao da sam mu prišla u sobi kako bih spustila loptu, ne, nego sam mu prišla da mu kažem da ne zna još mnoge stvari i da ima jedna osoba koja je draga i meni i Marku koja isto za neke stvari može da posvedoči - rekla je Matora.

- Da li smatraš da si na neki način nepravedno ili pravedno Đedovića i Kačavendu ubacila u isti koš sa ljudima koji su ti dokazano radili o glavi - nastavio je novinar.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora besna na prijatelje

- Ne smatram. Rekla sam da mi se neke stvari ne dopadaju kod Marka ovde. Nisu svi u istom loncu, za njih dvoje pričam što se tiče rijalitija ovde. Moje mišljenje je da ne mislim da se Marko nije mešao u emisijama, mislim da je iskrenije komentarisao na intervjuu i da je iz ne znam kog razloga privrženiji nego meni, zato što Marko zna od moje prve devojke, ne znam šta. Ne samo Aniti, nego je neko svoje druženje od pet meseci i dve godine stavio ispred mene - rekla je Matora.

- Da li smatraš da je Kačavenda, na neki način, žrtveno jagnje i da je stavljena u isti koš, a ona je ta koja je u trenucima kada ste se ti i Đedović razdvajali, prećutno pokušavala da uradi sve da se vi ne posvađate - pitao je novinar.

- To je istina, upozoravala me je da ne slušam skakače, da jedva čekaju da se pljujemo. Neću da grešim dušu, ali moja situacija sa Kačavendom nema veze s tim, rekla mi je da je pričala sa Markom i da je imala brifing...Rekao si da su Milena i Anđelo dve najlinčovanije osobe i da izgleda kada ustanemo Bojana, Milena i ja da tako izgleda - rekla je Tomićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Đedović se obratio Sandri Rešić

Potom je ustao i Đedović, koji je izneo svoje mišljenje, a osvrnuo se i na odnos sa Sandrom Rešić.

- Da li smatraš da Matora sumnjiči tebe da si od početka znao za Anitu i Mateu - pitao je novinar.

- To što je rekla za Milenu, to su teške budalaštine. To je koska klasična, kao što je koska bila da javnost čuje da se razgovori sa mnom ne snimaju. To su stvari koje ona radi, to je jasno kao dan. Kada smo bili Milena i ja u hotelu, njih dve su pljuvale najstrašnije Anitu i Anđela, pošto Matora kada god priča, ona priča o Aniti i Anđelu... Evo sada je rekla na šta misli, klasična koska da ja pomislim da me je Milena pljuvala - rekao je Đedović.

- Poenta cele priče je da mi pokažeš poruke i da me šutneš - rekla je Matora.

- Evo sada je i sama rekla, nema potrebe da je demantujem, ja sam Mileni to javno pričao, ne samo Mileni nego i mnogim ljudima. Matora je u svojoj teoriji, gura neku svoju priču. Kada je rekla na početku razgovora: "malo svoje duše", kao da slušam Zoricu Brunclik... Ja ustao ovde nisam, ja rekao da ne verujem Matoroj nisam, nego ona, ona uvek polazi od sebe i misli da ono što bi ona, to bi i drugi. Ja sam joj apsolutno verovao, uvek sam joj govorio onako kako mislim, ostali su joj klimali glavom kroz život, zato je tako i prošla. Gledam njeno ponašanje, mislim da se ona davi u svojim go**ima i da sama priča neke budalaštine. Mislim da je ona sigurna da ja nikakve veze sa bilo kakvim pričama nemam. Odvratno mi je što to govori, jer ja vrlo dobro znam napolju šta je i kako je bilo, šta se radilo i kako i ona vrlo dobro zna da sam ja njoj i dalje prijatelj - rekao je Đedović.

- Koliko si šokiran postupcima Sandre Rešić i svim što ti je Ermina ispričala - pitao je novinar.

- Mogu ovakve stvari da se dogode, ali me zabole ku**c i za Mateu i za Rešićku i za sve njih u kompletu kad sam ja u pitanju. Suština je bitna, a ona je da nemam veze sa onim, a kada čujem nju, mnogo žalim što nemam veze s tim, jer bih od ove priče spektakle napravio, vatromete bih pustio - istakao je Marko.

- Ti si Sandri ostavio ključeve od stana, kakav je vaš dogovor bio - pitao je novinar.

- Ključ od mog stana ima Sanja koja živi ispod mene, ali ona stalno radi i mesecima ume da ne bude tu. Moj stan ima i pi**e neke materine, dao sam joj da proveri stan, da dođe tu, da sedi, pošto ona živi sa Cicom i kada ne može da sluša neku Cicinu priču, sedi, lezi, gledaj TV, uživaj... Ta smelost me živo zanima, da me je neko pitao: "Da li ima ona tolika mu*a?", ja bih rekao da Rešićka nema tolika mu*a. Usred svega što se dešavalo vezano za Matoru, Anitu i Mateu, odakle joj ideja da da moj broj telefona bilo kome, mislim da nikad to nije smela ni da uradi bez da me pita. Evo kunem ti se, to mi je veća misterija od Mileninog preživljavanja devedesetih. Anita je ovde rekla da se Matei sviđala, da li je skontala da kad sam rekao da dovede dečka, da dovede devojku?! Ne znam. Šta god da su radile, bolje da se je**la kod spomenika knezu Mihajlu - rekao je Đedović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Đedović odbrusio i Ermini

- Ermina ti je rekla: "Teško onom kom si ti prijatelj", kako bi joj odgovorio - pitao je novinar.

- Drago mi je što nisam njen prijatelj...Ja sam mislio da Anita i njena majka rade u organizaciji, ni u najluđem snu mi ne bi palo na pamet da je organizacija ovakva, u smislu sve je s Matorine strane. Koja crna prevara?! Prevara je najmanji problem u ovom trenutku, ovde su veće prevare prijateljstva, novac... Ovde se jaukalo i pričalo o 30.000 evra za svadbu, ali 50.000 evra nema veze - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading