JANJUŠU SE SLOŠILO! Samo mu PALA GLAVA, Aneli ne zna da je u LOŠEM STANJU!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marku Janjuševiću Janjušu se slošilo!

JANJUŠU SE SLOŠILO! Samo mu PALA GLAVA, Aneli ne zna da je u LOŠEM STANJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Aneli Ahmić i rijaliti zvezda Marko Janjušević Janjuš su nedavno postali roditelji, ali njihov odnos nije bio na zavidnom nivou. Ovo je samo nastavak njihovog burnog odnosa koji je bio u centru pažnje javnosti poslednjih dana.

Nakon što je Aneli saznala da je trudna sa Markom, usledila je teška odluka o zadržavanju deteta. Svađa sa Janjušem je dovela do raskida njihove veze i dodatno poremetila njen proces donošenja odluke.

 


Marko Janjušević Janjuš, poznati rijaliti učesnik i bivši košarkaš, bio je u centru pažnje nakon što je Aneli završila u bolnici. On je doneo odluku da porazmisli o svom životu i odnosu sa Aneli.

Janjuševa prošlost i brak sa Enom Senić već dugo intrigira javnost. Iako se ona retko pojavljuje u medijima, javnost je zainteresovana za njihov odnos, naročito sada kada Janjuš očekuje dete sa Aneli.

U jednom intervjuu, Janjuš je otkrio detalje ugovora sa Enom, ističući da je ona ljuta na njega. Ovo je dodatno zakomplikovalo njegov odnos sa Aneli, jer je poverenje bio jedan od ključnih problema u njihovoj vezi.

Foto: youtube.com/pink.rs/instagram

Ena Janjušević, Aneli Ahmić, Janjuš

 


Da li će Janjušević i Aneli uspeti da nađu zajednički jezik, ili će ipak poći različitim životnim putevima, ostaje nam da ispratimo u toku sledećih dana. Finale je svakim danom sve bliže, a neizvesnost sve veća.

Tokom posete lekara Aneli deluje veoma nervozno, a na kliniku je stigla u crnom kombinezonu, sa velikim naočarima za sunce i u papučama, dok je kosu pokupila šnalom. Sve ovo je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

Ovo su neki od detalja koji su privukli pažnju javnosti u vezi sa turbulentnim odnosom između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. S obzirom na sve što se dešava, javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj njihove priče.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading