HOROSKOP ZA NEDELJU 16. JUN! Jarci - dobijate važnu vest, Blizanci - zaljubljujete se!

Autor:

Lifestyle

16.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA NEDELJU 16. JUN! Jarci - dobijate važnu vest, Blizanci - zaljubljujete se!

Foto: Shutterstock

Ribe, ovaj period vam donosi uspeh u kreativnim zanimanjima, uslužnim delatnostima i zdravstvu. Finansijski povoljan period. Vodolije, nije preporučljivo da ulazite u rizične investicije danas, a dokumente koje potpisujete dobro pročitajte. Jarci, obnovićete saradnju s nekim saradnicima s kojima ste ranije veoma dobro poslovali. Čekaju vas bitne vesti. Strelci, rasporedite obaveze i uključite sve članove tima. U suprotnom, problem može biti probijanje roka. Škorpije, osećate da ste pod pritiskom posla i uskoro morate nešto da menjate. Vaši odlični rezultati biće adekvatno nagrađeni. Vage, ukoliko načinite mudre poteze, predstoji vam napredak na finansijskom planu. Mogućnost dodatnog izvora prihoda.

Device, osoba s kojom ste se nedavno upoznali ne izbija vam iz misli. Uskoro sledi susret i zbližavanje. Lavovi, razočarala vas je osoba s kojom ste počeli da se viđate. Niste znali njenu tamnu stranu. Rakovi, partner se ponaša pomalo čudno i deluje odsutno, preispitujete se šta je moglo da dovede do toga. Blizanci, očekuje vas poznanstvo s veoma privlačnom osobom i to preko društvenih mreža. Zaljubljujete se. Bikovi, ovaj dan proći će u znaku uzbudljivog susreta s atraktivnom osobom koju znate preko društvenih mreža. Ovnovi, slobodnima predstoji obnavljanje veze s bivšom simpatijom. Možete se odlučiti za paralelnu vezu.

Što se zdravlja tiče, Škorpije će mučiti glavobolja, Vodolijama je potreban odmor...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading