MAJA MARINKOVIĆ SPREMNA DA UNIŠTI JANJUŠA DO TEMELJA: Produkcija mora da donese HITNU ODLUKU - ISPOVEST o kojoj mnogi spekulišu!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš ni ne sluti šta mu se sprema!

MAJA MARINKOVIĆ SPREMNA DA UNIŠTI JANJUŠA DO TEMELJA: Produkcija mora da donese HITNU ODLUKU - ISPOVEST o kojoj mnogi spekulišu!

Foto: printscreen/RTVPink

Prošle noći Maja Marinković bila je šokirana ponašanjem bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša, te je tokom pauze sela na krevet sa Milenom Kačavendom i oplele su po njemu.

Marinkovićeva se prisetila šta je Janjušević radio kada je ona završila na operacionom stolu. Podsetimo, Maja je tada bila trudna sa Janjušem, nakon čega je donela odluku da abortira, zbog čega je završila kod doktora. Tada joj se on nije javio, što je starletu još više pogodilo.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

- On i dalje pokušava da se isčupa. Slikao se sa kerom, a ja bila na operacionom stolu. Tad je isto govorio ona laže i vređa - rekla je Maja.

- Ovo što je on ispričao je sramota. Kad osujem paljbu po njemu, džukeletina jedna - rekla je Kačavenda.

- Loš čovek, smrad. Ja ne znam kako je on živeo 11 godina sa ženom. Ja kad pogrešim, umem da se izvinim - rekla je Maja.

- Ne, on je g*vno. Đubre jedno matoro. Nisam videla ova otpadak. On izvrće sve. Bilo bi poštenije da je rekao da je sj*bao - rekla je Kačavenda.

- Govedo jedno smrdljivo. Ima da ustanem i sve da kažem. Sad glumi žrtvu, ne j*be više majku - rekla je Marinkovićeva, te su mnogi pomislili da će se napraviti posebna emisija o ispovesti starlete, koja bi mogla mnogo da košta Janjuševića. 

Taki Marinković je prokomentarisao sledeće:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković Elita 7

 

- Aneli bi isto tako prošla pre neko veče da nije bilo obezbeđenja jer je on jedan nasilnik koji vređa i mrzi žene, a ima žensko dete. Oni su svi pravili Maju ludom, a vidite šta je radio Maji iza leđa. On je jedan monstrum, sve sam to preživeo. Maja nikad nije lagala. Ponosan sam na svoju ćerku šta je sve izdržala i pretrpela na svojim malim plećima i kojeg je klošara izdržavala, davala mu pare ko zna za šta. Videli ste šta je pričao da mu nije krivo što je išla kod doktora na kiretažu to je monstruozno, a tako će i Aneli proći ništa bolje nego Maja. Svi su se tada ogrešili o moju ćerku – rekao je Taki, a onda otkrio da ništa od toga u tim trenucima nije znao:

- Nisam jer je njoj tada jedna mnogo pametna i jaka žena sa "Pinka" pomogla bez mog znanja i za to nikada ne mogu da se odužim toj osobi i toj kući. Ona meni nije smela tada da kaže da je trudna, a Aneli će proći kao Maja. Od tog posla nema ništa i čim bude izašla napolje ne znam koja je njena nedelja ona će otići na kiretažu i ona je toga svesna. Ne gotivim te devojke svašta su rekle za mene, ali uvek gledam žensku stranu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading