ISPLIVALI NOVI DETALJI JANJUŠEVOG I ENINOG "DOGOVORA": Posle Maje, oglasila se i bivša zadrugarka, koja MNOGO ZNA o svima iz rijalitija (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.06.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je istakla da je ponižavajuće za jednu ženu da trpi muškarca koji se tako ponaša samo zbog novca.

ISPLIVALI NOVI DETALJI JANJUŠEVOG I ENINOG "DOGOVORA": Posle Maje, oglasila se i bivša zadrugarka, koja MNOGO ZNA o svima iz rijalitija (FOTO)

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš

U jeku skandala Marka Janjuševića Janjuša sa Aneli Ahmić kojoj je napravio dete u rijalitiju i njene porodice na čelu sa sestrom Sitom Ahmić, oglasila se i bivša rijaliti učesnica i pevačica Saška Karan.

Naime, ona je prokomentarisala navode Maje Marinković kako se Janjuš unapred dogovorio sa bivšom suprugom Enom za ceo ovaj performans u rijalitiju, da bi samo uzeli što više para, te istakla da je to ponižavajuže za jednu ženu nakon svega što joj je bivši muž priredio.

Kakva supruga treba da budeš da oprostiš sve to i da ponovo budeš sa tom osobom. Ja lično ne verujem da je to dogovor, nego, eto, Janjuš je tako malo nestalan i voli da vrda - rekla je Saška na Red TV, pa nastavila:

Republika

Foto: Printskrin

Saška Karan iznela svoj sud o Janjušu

- Uvek je bio zabavan, ali mislim da mu nije trebalo sve to sa raznim devojkama. Čini mi se da smatra da mu je bolje tako da ima svog para i da bude svrstan negde. Ja mislim da Ena i on samo održavaju kontakt zbog Krune, ali da nema tu ničega prisnijeg, što bi sad Janjuš bio potreban toj ženi kad je sve napravio i uništio. Ja lično mislim da nema nazad. Svi mi volimo novac, ali ako se njihov odnos zasniva na tome, meni je to žalosno. On treba da obavi dužnosti oca i da pruži ćerki neku sigurnost, a što se tiče žene nema više nikakve obaveze.

Podsetimo, Maja Marinković je u sinoćnjoj emisiji "Pitanja novinara" pokrenula ovu temu, pošto je na svojoj koži iskusila kako se Janjuš izvlači iz ljubavnih veza posle rijalitija.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković sinoć Janjušu sve sasula u facu

Ona je ocrnila svog bivšeg partnera, te istakla da su njegova nekadašnja supruga Ena i on prevaranti i da sve rade u dogovoru.

Evo opet me je nazvao ku**om, on se klasično ponaša kao monstrum, on je najlošiji čovek kog sam upoznala, on i njegova žena su prevaranti, sve rade u dogovoru - rekla je Maja sinoć, nekon čega je usledila salva uvreda s Janjuševe strane.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Luks

15.06.2024 14:44

To izmedju njih stvarno lici na neki precutni dogovor, nismo u braku ali kod mene ti je sigurna kuca i uvek otvorena jer nemas gde pa ces se vratiti a ja cu te primiti zbog deteta ma kako da ne. S obzirom da ta uvrnuta veza tako funkcionise godinama nije cudno sto se ljudima namece takav zakljucak, nemaju dostojanstva ni jedno a svoju nemoc kriju iza brige o detetu. Lova je kljuc koji sva vrata otvara makar je on zaradio ponizavanjem bivse pa i deteta, koja zena bi to progutala svake godine kao da nije nista bilo i kojem detetu je super sto se tata jase po televiziji svake godine sa drugom pa onda donese pare i stavlja slike bivse kao moja kraljica itd. Bolesnici.