IMAŠ VIŠE ABORTUSA, NEGO RAZREDA OSNOVNE! Jeziv rat Maje i Janjuša zgrozio publiku, starleta UNIŠTILA košarkaša i njegovu BIVŠU SUPRUGU!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva nije štedela reči nakon Markovih prozivki!

IMAŠ VIŠE ABORTUSA, NEGO RAZREDA OSNOVNE! Jeziv rat Maje i Janjuša zgrozio publiku, starleta UNIŠTILA košarkaša i njegovu BIVŠU SUPRUGU!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official, Instagram

Maja Marinković sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" urnisala Marka Janjuševića Janjuša, nakon što je čula njegovo izlaganje o Aneli Ahmić, bivšoj supruzi Eni Janjušević i sebi. Ona je ocrnila svog bivšeg partnera, te istakla da su njegova nekadašnja supruga Ena i on prevaranti i da sve rade u dogovoru.

- Evo opet me je nazvao ku**om, on se klasično ponaša kao monstrum, on je najlošiji čovek kog sam upoznala, on i njegova žena su prevaranti, sve rade u dogovoru - rekla je Maja.

- Je**m ti mamu onu, m*š ku**etino jedna - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Okršaj Maje i Janjuša

- Hoćeš 300 evra za suši?! Šta je pi**ice, slino jedna?! Što se tiče ovog ološa koji vređa, mislim da je njegovo ponašanje prema Aneli jezivo, devojka je trudna. On je neko ko seje decu po rijalitiju, njegovi argumenti je da vređa da smo ku**e i tako dalje - rekla je Maja.

- Rekao je da imaš više abortusa nego razreda osnovne škole - rekao je novinar.

- To će morati da dokaže - rekla je Maja.

- Ti si se posle dva dana je**la sa Carem, to je istina - rekao je Janjuš.

- Filip je za tebe čovek... Ja te se ne bojim, ti tvoji poltroni što ti klimaju glavom, to možeš sa njima. Ne bojim te se, to moraš da shvatiš! Kada se to meni desilo, on je pričao kako ja lažem, kako se njemu pakuje priča, Taki je došao u studio i pokazao papire. Dok sam ja ležala na stolu, on se slikao sa Anom kako idu da kupe kolica za kuče. Otac desetogodišnje devojčice koji skida gaće na televiziji i kaže: "Guz**e me svi", seje decu po rijalitiju, na šta liči ovo ponašanje?! - rekla je Marinkovićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja ocrnila Janjuša i njegovu bivšu

- Žena mi kupila trenerku kada sam došao, jer sam loš?! Ovo je smešno, došla mi u krevet posle svega ovoga, htela je sa mnom odnos posle svega ovoga - skočio je Janjuš.

- Ćerka gleda kako joj se tata skida na televiziji... Niti je dao novac, možda jeste poslao na žiro račun, proživela sam jako težak period. Osećala sam se odvratno, ja sada ovako pričam jer sam tako hladna kada je on u pitanju, odbolovala sam. Čak me je i vređao na sve moguće načine, kao što to i dalje radi. Aneli će isto proći kao i ja. Njegova dela i reči su sušta suprotnost, sve radi u dogovoru sa ženom kod koje živi, od koje zavisi, jer su oni bolesni ljudi, prevaranti. Najveći folirant i emotivni manipulator za sve. U pravu je Sita i ja verujem, žena gleda realno. Kaže da nije vređao?! Kako nije, juče je rekao da joj je*e sestru. U ovoj situaciji sam 100 odsto na Anelinoj strani. Gde je ljudskost?! Devojka je trudna. Mora da pita bivšu ženu i taštu da li njegova partnerka može da bude trudna. To je bolest. To ti je ono donesi malo lovice kući, malo bruka. Svake godine se kupuje taj stan, nikako da ga vidimo. Evo Aneli priča nešto, pita ga, on kao: "A ti?", odgovori čoveče. Ovi jazavci neka mu ćute, za bolje i nisu - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
elle

15.06.2024 11:47

Maja je ove god sazrela mada njen problem sa ostavljanjem i dalje mora da se resava strucnim radom. Nije njoj toliko bitan onaj ko je nju ostavio nego ne moze da podnese da je ostavljena, to je njena trauma iz detinjstva zato je tako nepodnosljiva u odnosima. Janjus jeste njoj radio isto sto i Aneli, na kvarno joj sapne k.rvo a kada ona skoci on kao zrtva sta me snadje od đevojke pravio je ludom kao sada Aneli. Zamerao Aneli kako je malo tugovala za njegovim bratom a on se posle sahrane dopisivao sa zenama dok se nije vratio u zadrugu, koliko je to neljudsko pokvareno foliranje, tezak smrad. Satro mu smeta sto je pricala sa Stanislavom a on Ivi pise ljubavi. Ma odvratan bilmez djubre tesko.