MONSTRUOZNO! Napadnuta TRUDNA Aneli u Eliti - dobila SALVU UVREDA, pa je udarili na BEBU!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić doživela brutalan napad!

MONSTRUOZNO! Napadnuta TRUDNA Aneli u Eliti - dobila SALVU UVREDA, pa je udarili na BEBU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U toku današnje ankete u rijalitiju ,,Elita" ukućani su birali najkoristoljubivije osobe. Anđela Šparavalo iskoristila je priliku i žestoko nagazila Aneli Ahmić

Podsetimo, Aneli Ahmić je danas napustila rijaliti ,,Elita" kako bi otišla u pratnji obezbeđenja i produkcije do ginekologa, gde je obavila pregled. Aneli je zatrudnela u Eliti sa Markom Janjuševićem Janjušem, te je produkcija izvela na redovnu kontrolu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

 

- Prvo mesto je Žana koja koristi ovde kako je majka i presveta, najbolja a pritom samo je svi komentarišu ovde, koristi bolesnike da im daje hranu i vodu samo zato što ne može da istrpi kritike, priča ovde kako ima svoju tačku gledišta, koristi Marka i Milenu kako bi svoje stavove poduprla, podmićuje ovde Uroša garderobom kako bi pljuvao Uroša. Broj dva je Aneli zato što koristi ovde trudnoću kako bi rekla da je mi napadamo i onda kao glumi žrtvu, ušla je svesno ovde tako da je znala šta će se dešavati i treće mesto Uroš i Miljana koji koriste ljude tako što koriste svoje ljude kako bi imali podršku a pričaju o tim ljudima sve najgore -rekla je Anđela.

Dok su takmičari ,,Elita" vodili debatu i anketu za crnim stolom, Marko Janjušević Janjuš prišao je starleti Aneli Ahmić, kako bi je upitao kako joj je bilo kod ginekologa na pregledu. Podsetimo, Aneli je ranije danas izvedena u pratnji produkcije kod doktora, gde je trebala da odluči da li će zadržati ili ne bebu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

- Hoćeš li mi reći šta je bilo na pregledu? -rekao je Janjuš.

- Sve je bilo u redu na pregledu i toliko o tome, neću više da pričam o tome. Pokazao si se u najgorem periodu kao đubre i ne želim ad pričam o tome - rekla je Aneli.

- Hajde izađi napolje da porazgovaramo, čuješ li me? Ajde da porazgovaramo napolju, ajde sa mnom -rekao je Janjuš.

- Nemam šta da pričam sa tobom, ne želim da izađem i ne želim ni o čemu da pričam sa tobom, nemamo o čemu da pričamo Janjuše  -rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading