SKANDAL U DORTMUNDU! Albanac UPAO na teren i PREKINUO meč! Obezbeđenje odmah INTERVENISALO! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.06.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica je posle svega privedena kraju.

SKANDAL U DORTMUNDU! Albanac UPAO na teren i PREKINUO meč! Obezbeđenje odmah INTERVENISALO! (VIDEO)

Foto: printscreen

Fudbalski meč između Italije i Albanije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj završen je pobedom Italije rezultatom 2:1.

Međutim, mali skandal je obeležio ovaj duel, kada je jedan od navijača uleteo na teren u samom finišu utakmice, što je rezultiralo kratkim prekidom susreta i dodatkom od četiri minuta sudijske nadoknade vremena.

Incident se dogodio kada je navijač Albanije uspeo da uđe na teren i pozdravi se sa fudbalerom Rejom Manajem. Iako je neko vreme uspevao da izbegne obezbeđenje, na kraju je uhvaćen. Ovo nije prvi put da su albanski navijači u centru pažnje zbog neprikladnog ponašanja tokom fudbalskih mečeva.

Pored incidenta na terenu, na tribinama se desio još jedan skandal. Navijači Albanije su pre utakmice razvili zastave terorističke OVK, što je izazvalo dodatne tenzije tokom meča.

Albanija će u drugom kolu igrati protiv Hrvatske. Obe selekcije moraće da se "vade", jer su izabranici Zlatka Dalića poraženi na premijeri od reprezentacije Španije rezultatom 0:3.

S druge strane, Italijani će na megdan Španiji i biće to utakmica za sve fudbalske sladokusce, ujedno i derbi druge runde u svim grupama.

Podsetimo, Srbija igra u nedelju protiv Engleske u Gelzenkirhenu, sa početkom od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading