ANITI STANOJLOVIĆ SE SLOŠILO! Svesna da je došao KRAJ, Anđelo je OVIM rečima totalno UNIŠTIO!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović briznula u plač!

ANITI STANOJLOVIĆ SE SLOŠILO! Svesna da je došao KRAJ, Anđelo je OVIM rečima totalno UNIŠTIO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović završila je u suzama zbog saopštenja voditelja Milana Miloševića da se spakuju jer večeras neko od njih napušta "Elitu". Njen dečko Anđelo Ranković sve vreme je bio uz nju i pokušavao da je uteši.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović plače

 

- Tebe baš briga za mene - plakala je Anita.

- Šta ti je? Čuvaj šminku - poručila je Miona.

- Rekla je da je takva i da je plakala prošle godine - dodao je Anđelo.

Voditelj Milan Milošević iznenada je ušao u Belu kuću, a kada su ga takmičari ,,Elite" ugledali na vratima svi su se šokirali. Naime, Milan je okupio sve takmičare za crnim stolom, te im je saopštio šok vesti. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović plače

 

Poznato je da je Veliki šef odlučio da večeras bude vanredno izbacivanje, zbog čega je Milan Milošević ušao na imanje u Šimanovcima i poručio svim takmičarima da se večeras svi spakuju, jer će u narednim satima doneti zvanična odluka ko će zauvek napustiti najgledaniji rijaliti. 

- Dobro veče svima i gledaocima, imam važno saopštenje za sve vas! Pre tačno 287 dana ste se uselili u Elitu, a sada kada je odem odavde, svi ćete se spakovati! Večeras će neko od vas ili neki od vas da zauvek napuste Elitu i izgube priliku da se bore za glavnu nagradu - poručio je Milan Milošević, a potom izašao iz Bele kuće, što je iznenadilo sve takmičare najgledanijeg rijalitija na Balkanu.  

Takmičari su odjednom osetili tremu i napetost, a po napuštanju Bele kuće voditelja svi su otišli u garderober kako bi počeli sa pakovanjem. Dok su neki bili uzbuđeni, neki su i zaplakali. Među njima se našla i Anita Stanojlović koja se uplašila zbog susreta sa spoljnim svetom. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

16.06.2024 05:31

KONAČNO ZLI ANĐELO POKAZUJE SVOJE PRAVO LICE I SVOJ CILJ PREMA ZLOJ ANITI...DAJ BOŽE DA SE RAZOTKRIJE SVA NJIHOVA I MIĆINA IGRA,,,DA IZRADE I NAROD...I ŽELJKA MITROVIĆA....I MILICU MITROVIĆ...CELU PRODUKCIJU...ANĐELO JE ZLO...ANITA JE ZLO,,,MIĆA JE ZLO...