ŠOK-OBRT! Aneli TARGETIRALA Janjuša: Evo ko je izneo DOKAZE protiv Ahmićeve, ovo će mnoge IZNENADITI (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.06.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po povratku sa pregleda trudna učesnica "Elite" doživela nove optužbe.

ŠOK-OBRT! Aneli TARGETIRALA Janjuša: Evo ko je izneo DOKAZE protiv Ahmićeve, ovo će mnoge IZNENADITI (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica "Elite" Bojana Pavlović iznela je svoj sud o Aneli Ahmić koja čeka dete sa Markom Janjuševićem Janjušem

Ona je isprozivala Bosanku da je od samog starta pikirala Janjuša kako bi imala priču u rijalitiju, nakon što se pojavila u "Eliti" sa svojom tužnom pričom koja joj se dogodila napolju.

- Aneli je neko ko je targetirao Janjuša, od početka, glumila je žrtvu sa Asminom i sada nastavlja to nadalje, ona je izjavila da je drugo dete abortirala sa Asminom koga je ovde najgore vređala - rekla je Bojana.

- Sad ja treba da se pravdam šta sam ja radila sa mojom decom, sram vas bilo, bre. Sve lažeš što pričaš - rekla je Aneli.

- Janjuš te je više puta zamolio da sednete, ali ti ne želiš, veliki si lažov i folirant i materijalista. Imaš vremena i napolju isto da abortiraš. Non-stop provociraš ljude i broj jedan si koristoljubive osobe, broj dva je Kačavenda, ona je izvrsni manipulator, koristi ljude kako bi joj se šlihtali u dupe. Pokazala je i da je ogovarala Lejdi i da je nju izdala - pobrojala je Bojana koje su prema njenom mišljenju najkoristoljubivije osobe u okviru ankete koja je danas sprovedena među ukućanima.

Inače, Aneli je nakratko napustila Belu kuću kako bi otišla na pregled kod lekara.

Na prvom pregledu saznala je da je trudna šest nedelja, a nedavno je otkrila da će na ovom otkriti da će doneti odluku o rađanju deteta.

Ahmićeva je napustila Šimanovce u pratnji obezbeđenja, a zatim otišla do privatne klinike na pregled. Ahmićeva je uslikana dok čeka red kod lekara, a nakon obavljenog pregleda vratila se nazad u Šimanovce.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
poyy

15.06.2024 20:38

Bojana je najtupavija ucesnica (ne racunajuci Terzu jer je on bez konkrencije) ta spodoba se samo dernja sedi dole budalo mars tamo nemas argumente i tako 9.meseci bla bla bla kao pijana trpa se u teme i svakoga napada misli da tim urlanjem i gardom odaje utisak hrabrosti i pameti, obicna preklapaca iskompleksirana nebitnjakusa ne zna dal je posla il je dosla. Bas odvratna osoba ljigava.

dušanka

16.06.2024 05:38

VERUJEM DA JE TAKO...ANELI JE ZLO ZA SVAKOG SA KIM JE...