OTKRIVENO JANJUŠEVO PRAVO LICE! Saznalo se šta je zaista mislio o Mensuru, Ajdarpašić se hitno oglasio!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik rijalitija "Elite" progovorio o optužbama Aneli Ahmić!

OTKRIVENO JANJUŠEVO PRAVO LICE! Saznalo se šta je zaista mislio o Mensuru, Ajdarpašić se hitno oglasio!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Janjuš i Mensur

Marko Janjušević Janjuš i Mensur Ajdarpašić imali su buran odnos u "Zadruzi 3", te je mnoge iznenadilo što su bili toliko bliski u "Eliti". Mnogi su smatrali da je njihovo prijateljstvo lažno, a ovo je sinoć navela i Aneli Ahmić, tokom emisije "Pitanja novinara".

Republika

Foto: RTV PINK/printscreen

Aneli i Janjuš

Aneli je istakla da Janjuš nije mogao da gleda Mensura očima, kao i da je jedva čekao da on izađe iz rijalitija. Ovim povodom oglasio se Mensur, te priznao da li više veruje Aneli ili Janjušu.

- Nije mi toliko bitno iskreno, šta god da kažu ništa me ne bi iznenadilo - poručio je Mensur za Pink.rs.

Republika

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić

Inače, nekadašnji učesnik Elite nedavno se pojavio u studiju kod Dušice Jakovljević, sa kojom je porazgovarao i komentarisao bivše cimere, kao i dešavanja u kući, s obzirom da je on sjajan sagovornik i komentator, a dugo je boravio na velelepnom imanju u Šimanovcima. 

- Žao mi je što nisam više komentarisao. Ja jesam posesivan i ljubomoran... Svi smo mi malo Ša, to je istina. Neka to bude mala šala sada... - nasmejao se Mensur na samom početku.

- Janjuša vizuelno žene osvajaju, jer kod Aneli ne vidim neki drugi kvalitet. Okej, ima prava da živi kako hoće, ali on vidi i sam da ga laže... Ja smatram da sam odlično nju procenio, savetovao sam ga, a on me je ubeđivao da ga to ne interesuje, ali izgleda da nije izdržao - komentarisao je Ajdarpašić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading