JANJUŠ UPRAVO PROČITAO ŠOK PISMO: Obratio se SUDU, pa iz Elite poslao POTRESNU PORUKU!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš sve šokirao!

JANJUŠ UPRAVO PROČITAO ŠOK PISMO: Obratio se SUDU, pa iz Elite poslao POTRESNU PORUKU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Beloj kući "Elite", trenutno je u toku anketa. Ukućani biraju najkoristoljubivije osobe.

Kada je na red došao Marko Janjušević Janjuš, on je uzeo pismo i pred svima ga pročitao.

- Prva osoba je čovek koji koristi da dodiruje devojke, a to je Majčica, broj dva je Danka koja je koristila vreme da mi pomogne u rehabu - prvo je saopštio svoj izbor u anketi Janjuš, a onda rekao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita 7

 

- Sad ću pročitati jedno pismo... Poštovani sude i gledaoci, više se obraćam ljudima koji gledaju atak na mene i pokušavaju da mi ubace reč u usta, pokušavaju da me obogalje svojim stavom i blate moj ugled, s tim vas obaveštavam da svi oni mogu samo da mi p**uše k***c - rekao je besno Janjuš, a onda se nadovezala njegova bivša partnerka Maja.

- Janjuš je broj jedan koji seje decu pa ih onda šutne, svi znaju koliko je koristoljubiv i gleda materijalnu stranu, uvek gleda ko je prva tema i na koga će da se nakače. Broj dva je Uroš koji je koristio ljude u prijateljstvu u trenutcima kad si se posvađao sa Aneli si bio dobar sa mnom i na trećem mestu Miona koja me je izdala u prethodnom rijalitiju, koristiš i Ša da sprema tikvice i onda ga ne poštuješ - rekla je Maja.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

Inače, Aneli je nedavno otkrila da ju je Marko Janjušević Janjuš terao da abortira, a da je ona donela odluku da zadrži dete, međutim, ponovo je poljuljana. Sinoć je u "Eliti" ušla njena sestra Sita Ahmić, koja joj je prenela informacije, nakon čega se Ahmićeva požalila Marku Đedoviću.

- Sita... Svašta mi je rekla, pričala mi je za njega, u šoku sam sada. Sve prepiske izašle, pisao Ivi Grgurić dok je bio u žasloti, kaže da kakva god da je Maja, da je sve u pravu, Danku je zvao u rehab, Maji je utorak govorio da dođe, svašta. Podržavaju šta god da odlučim, mama šećer, nije joj dobro. Kaže kada gledamo kao da gledaju mene i Asmina. Kad sam videla nju, počela sam da vrištim. Rekla mi je da slušam tebe, Miću, Slađu, nju da pozdravim. Rekla mi je da je Asmin slagao da je bio sa mojim bratom na ručku. Rekla mi je da je zapraćivao žene, slao im poruke, Iva Grgurić objavila prepiske - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
auuu

15.06.2024 18:33

hahahahaha koji balvan taj cim zine izblamira se, recnik na nivou pobednika samo neka se nada