"MAJKA MONSTRUM, ZLO, ŠTA GLEDAŠ?": Susret porodica žrtava "Ribnikara" sa Miljanom Kecmanović nikoga nije ostavio ravnodušnim!

Autor:

Hronika

15.06.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je obaveštena o pucnjavi u 8.42, kada je sam Kosta pozvao policiju nakon što je napustio učionicu.

"MAJKA MONSTRUM, ZLO, ŠTA GLEDAŠ?": Susret porodica žrtava "Ribnikara" sa Miljanom Kecmanović nikoga nije ostavio ravnodušnim!

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović, Shutterstock, Printscreen

Kosta Kecmanović izvršio je stravičan masakr 3. maja prošle godine, kada je ubio devetoro đaka i radnika obezbeđenja, a ranio petoro dece i nastavnicu istorije u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

 

Odmah nakon jezivog zločina, njegov otac Vladimir je uhapšen i on se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti, jer nije dobro obezbedio pištolje u kući i jer je učio Kostu da puca, a njegova majka Miljana, koja se brani sa slobode, za nedozvoljeno držanje metka, jer je njen DNK trag nađen na jednoj čauri u školi.

Prilikom jednog ročišta, utučeni roditelji koji su ostali bez svoje dece tog kobnog 3. maja, doneli su slike svojih mališana. Kada se završilo suđenje, Miljana Kecmanović izašla je i pogledala slike ubijene dece, a njihovi roditelji povikali su joj: "Šta gledaš zlo jedno?!".

Republika

Foto: Republika

 

Reporter sa lica mesta preneo je tada da su roditelji, kada je Miljana Kecmanović izašla iz sudnice, povikali: "Majka monstrum, zlo, šta gledaš, šta gledaš?!".

Podsetimo, prema rezultatima istrage, dečak je 3. maja koristio dva očeva pištolja koje je uzeo iz sefa. Dodatno je pripremio četiri Molotovljeva koktela, sve to stavio u ranac i krenuo u školu, gde je izvršio svoj krvavi pir.

Uzimajući u obzir preciznost i brzinu napada, utvrđeno je da je Kosta ispalio ukupno 57 metaka tokom pohoda koji je trajao svega 120 sekundi. Na ulazu u školu prvo je ubio pripadnika obezbeđenja i tri devojčice, nakon čega je ušao u učionicu gde je imao čas istorije. Tamo je ranio nastavnicu Tatjanu Stevanović i likvidirao šestoro dece, dok je petoro zadobilo ozbiljne povrede.

Policija je obaveštena o pucnjavi u 8.42, kada je sam Kosta pozvao policiju nakon što je napustio učionicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Eva

16.06.2024 14:26

Majka je led ledeni.

Odgovori 15 6