ANĐELO ISKOPAO MATORINU MRAČNU TAJNU: Zbog nje su svi na Anitu bacali drvlje i kamenje, a evo šta je Jovana njoj radila!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković tvrdi da je Tomićka iskorišćavala Stanojlovićevu još od prošle sezone.

ANĐELO ISKOPAO MATORINU MRAČNU TAJNU: Zbog nje su svi na Anitu bacali drvlje i kamenje,  a evo šta je Jovana njoj radila!

Foto: youtube.com/pink.rs

Tokom ankete unutar Bele kuće kojom će učesnici "Elite" odlučiti ko je najkoristoljubivija osoba izjasnili su se između ostalih i Anđelo Ranković, te Jovana Tomić Matora.

Naime, Anđelo je ovom prilikom najstrašnije isprozivao Matoru, koju je optužio da je Anitu još od prošle sezone iskorišćavala i prema njoj se ophodila kao prema krpi. 

Republika

Foto: Printskrin

Anđelo Ranković raskrinkao Matoru

- Loša stvar, kao i mnoge druge, ja ne odstupam od svega onog kad je neko loš da tu i ostane. Prva osoba je Matora jer je bila koristoljubiva prema Aniti još i prošle sezone, tad se ponašala sa njom kao da je krpa, ove sezone je jako koristoljubiva bila kad je koristila Ivana za svoje ciljeve, takođe, kad je ćutala i nije demantovala ljude, kad joj ide u korist ona ćuti, pokušava na svaki mogući način da baci ljagu na nas - rekao je Anđelo.

- Ja sam te koristila da mi budeš potrčko i nosiš stvari, za to si mi bio dobar, eto - odbrusila je Matora.

- Druga osoba je Anđela koja je koristila svoje roditelje zarad rijalitija, svojim govorom ispod pokrivača je manipulisana od strane Bojane i treće mesto je Ivan Marinković koji je koristio Miljanu kako bi ostao u rijalitiju - nastavio je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin

Jovana Tomić Matora odbrusila Anđelu

Jovana Tomić je tada rešila da ga poklopi.

- Kad sam ja u pitanju ovde se sve veruje, Anđelo jako dobro manipuliše ljudima, ne smatram da je koristoljubiv osim što koristi neke ljude ovde sa kojima ne bi proveo pet minuta ovde da nisu poltroni. Pokušava da me posvađa sa ljudima, ja kažem da može da se tuži i tačka gledišta i sve, da se priča da sam ja makro to neće moći. Neka Žana nastavi da brani Miljanu i Uroša koji mene najgore vređaju a predstavlja mi se prijateljem ovde - zaključila je Matora.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading