UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Pretučena Maja Marinković - JEZIVE fotografije ugledale svetlost dana, tvrde da iza svega stoji Janjuš! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

15.06.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Majinom profilu osvanule šokantne Marinkovićkine fotke, starleta sva u modricama!

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Pretučena Maja Marinković - JEZIVE fotografije ugledale svetlost dana, tvrde da iza svega stoji Janjuš! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" došlo do žestokog sukoba između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Pričalo se o njenom abortusu, a kad je ona stala na stranu Aneli Ahmić, Janjuš ju je izvređao i došlo je do drame. Nešto nakon toga, Osoba koja vodi Majin profil objavila je njene fotografije, na kojima je ona u podlivima i modricima.

Kako se navodi, na nju je fizički svojevremeno nasrnuo Janjuš.

- Ovako je Maja prošla od Janjuša monstruma kad nije tu obezbeđenje - stoji u okviru jedne objave.

Podsećanja radi, Maja je sinoć ocrnila Janjuša i njegovu bivšu suprugu Enu Janjušević.

- Evo opet me je nazvao ku**om, on se klasično ponaša kao monstrum, on je najlošiji čovek kog sam upoznala, on i njegova žena su prevaranti, sve rade u dogovoru - rekla je Maja.

- Je**m ti mamu onu, m*š ku**etino jedna - rekao je Janjuš.

- Hoćeš 300 evra za suši?! Šta je pi**ice, slino jedna?! Što se tiče ovog ološa koji vređa, mislim da je njegovo ponašanje prema Aneli jezivo, devojka je trudna. On je neko ko seje decu po rijalitiju, njegovi argumenti je da vređa da smo ku**e i tako dalje - rekla je Maja.

- Rekao je da imaš više abortusa nego razreda osnovne škole - rekao je novinar.

- To će morati da dokaže - rekla je Maja.

- Ti si se posle dva dana je**la sa Carem, to je istina - rekao je Janjuš.

- Filip je za tebe čovek... Ja te se ne bojim, ti tvoji poltroni što ti klimaju glavom, to možeš sa njima. Ne bojim te se, to moraš da shvatiš! Kada se to meni desilo, on je pričao kako ja lažem, kako se njemu pakuje priča, Taki je došao u studio i pokazao papire. Dok sam ja ležala na stolu, on se slikao sa Anom kako idu da kupe kolica za kuče. Otac desetogodišnje devojčice koji skida gaće na televiziji i kaže: "Guz**e me svi", seje decu po rijalitiju, na šta liči ovo ponašanje?! - rekla je Marinkovićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Maje i Janjuša u sinoćnoj emisiji

- Žena mi kupila trenerku kada sam došao, jer sam loš?! Ovo je smešno, došla mi u krevet posle svega ovoga, htela je sa mnom odnos posle svega ovoga - skočio je Janjuš.

- Ćerka gleda kako joj se tata skida na televiziji... Niti je dao novac, možda jeste poslao na žiro račun, proživela sam jako težak period. Osećala sam se odvratno, ja sada ovako pričam jer sam tako hladna kada je on u pitanju, odbolovala sam. Čak me je i vređao na sve moguće načine, kao što to i dalje radi. Aneli će isto proći kao i ja. Njegova dela i reči su sušta suprotnost, sve radi u dogovoru sa ženom kod koje živi, od koje zavisi, jer su oni bolesni ljudi, prevaranti. Najveći folirant i emotivni manipulator za sve. U pravu je Sita i ja verujem, žena gleda realno. Kaže da nije vređao?! Kako nije, juče je rekao da joj je*e sestru. U ovoj situaciji sam 100 odsto na Anelinoj strani. Gde je ljudskost?! Devojka je trudna. Mora da pita bivšu ženu i taštu da li njegova partnerka može da bude trudna. To je bolest. To ti je ono donesi malo lovice kući, malo bruka. Svake godine se kupuje taj stan, nikako da ga vidimo. Evo Aneli priča nešto, pita ga, on kao: "A ti?", odgovori čoveče. Ovi jazavci neka mu ćute, za bolje i nisu - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jela

15.06.2024 15:58

Текст небитан, а Маја је добилао о што је и заслужила- бесплатан ботокс!