IZBAČENA IZ ELITE, PA OTKRILA SVE TAJNE: Ovo se krije od SVIH u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

22.05.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija razvezala jezik o nekadašnjoj prijateljici!

IZBAČENA IZ ELITE, PA OTKRILA SVE TAJNE: Ovo se krije od SVIH u rijalitiju!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Slađa Lazić Bošković, koja je u nedelju napustila popularni rijaliti "Elita", gostovala je sinoć u emisiji "Pitam za druga" kod voditeljke Maše Mihailović, zajedno sa bivšim zadrugarom Markom Smiljićem.

Slađa se osvrnula na svoje prijateljstvo sa Teodorom Delić, pa ponovo udarila na njenu vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Tom prilikom otkrila je i njenu tajnu, te priznala i da više ne želi da se druži sa njom.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Slađa otkrila Teodorinu tajnu

- O Teodori i Bebici sam rekla sve. Ta njihova veza je meni smehotres, to nema žara, ljubavi, ona njega hoće da gađa. Ja ne znam šta ona radi, ja mislim da je to zbog opstanka u rijalitiju, a samim tim se i vezala za njega, a meni je govorila da joj se on gadi. Ja sam rekla da je nju bivši dečko uveo u taj biznis sa kripto valutama. Moguće da sam ja bila nedorečena - rekla je Slađa na RED televiziji, pa dodala:

- Ona o meni nema šta da kaže što se već ne zna. Niti ona ima da kaže ništa za mene, niti ja za nju. Čula sam da je varala Mastora, a ako je lagala mene, lažem i ja narod. Ja nju i dalje voli, ali ne mogu da pređem preko stvari koje mi je rekla. Iskreno mi se više nećemo družiti - poručila je bivša učesnica rijalitija "Elita".

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Slađa prekida prijateljstvo sa Teodorom

Podsetimo, Slađa je nakon izlaska iz "Elite" priznala da je razočarana što napušta Belu kuću, ali ne zbog Lazara Čolića Zole, sa kojim se ranije muvala.

- Nije mi krivo. Zbog Zole ne, ali zbog nekih drugih stvari da sigurno - rekla je Slađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading