ENGLEZI DOBILI POJAČANJE! Stigla ekipa koja MRZI Albance! Evo kog Srbina se NAJVIŠE PLAŠE! (VIDEO)

Autor: Dražen Ostojić

Sport

15.06.2024

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači "Gordog Albiona" stigli iz Mančestera i Česterfilda.

ENGLEZI DOBILI POJAČANJE! Stigla ekipa koja MRZI Albance! Evo kog Srbina se NAJVIŠE PLAŠE! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Kako se bliži početak utakmice Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, između Srbije i Engleske, raste i uzbuđenje među navijačima obe selekcije.

Fanovi "orlova" odavno su se stacionirali u Gelzenkirhenu ili nekom od obližnjih gradova, te će Piksijeva ekipa imati gromoglasnu podršku sa tribina Feltins arene u Šalkeu.

Međutim, "Gordi Albion" će takođe bodriti veliki broj engleskih navijača, koji je na šampionat Starog kontinenta, stigao iz raznih gradova širom Velike Britanije.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Tako smo u Esenu, nekoliko kilometara od Gelzenkirhena, zatekli ekipe iz Česterfilda i Mančestera, koji gledaju meč između Italije i Albanije i u toj utakmici navijaju za evropske prvake, budući da su pre voljni da pruže podršku Spaletijevim izabranicima.

Pristalice Engleske reprezentacije su tom prilikom priznali da očekuju pobedu selekcije Gereta Sautgejta, da će rezultat biti 3:1 u korist evropskog viceprvaka, a da će gol za Srbiju postići Sergej Milinković-Savić.

Ujedno, engleski navijači se najviše pribojavaju najboljeg strelca u istoriji srpske selekcije Aleksandra Mitrovića, koji je ostavio dubok trag igrajući za Fulam, pre nego što se preselio u Saudijsku Arabiju i postao član novog šampiona azijske države, Al Hilala.

Podsetimo, u drugom meču Grupe B, snage će odmeriti Slovenija i Danska. "Orlovi" u drugoj rundi igraju protiv "zmajčeka", dok su Skandinavci protivnik u poslednjoj trećoj rundi. Obe utakmice igraju se na Alijanc areni u Minhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading