NEVIĐENA SRAMOTA NEMACA! Pogledajte kako izgleda PRILAZ stadionu na kome će igrati Srbija! (FOTO)

Autor: Dražen Ostojić

Sport

15.06.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dan pre utakmice Srbije i Engleske u Gelzenkirhenu.

NEVIĐENA SRAMOTA NEMACA! Pogledajte kako izgleda PRILAZ stadionu na kome će igrati Srbija! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju započinje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, utakmicom protiv Engleske.

Organizatori šampionata Starog kontinenta već su dobili prve kritike od strane Škota, koji su iskazali nezadovoljstvo velikim gužvama, prilikom odlaska na meč sa "pancerima".

To, međutim, nije ni približna blamaža Nemaca, u odnosu na ono što smo videli nadomak Feltens arene u Šalkeu, gde će se izabranici Dragana Stojkovića Piksija sastati sa vicešampionima Starog kontinenta.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Naime, prilaz stadionu u Gelzenkirenu je najblaže rečeno sraman, budući da staza koja vodi do Feltins arene izgleda na seoski put.

Da zlo bude veće, blizu stadiona se mogu videti montažne stepenice, kao i kontejner, koji je trebalo da predstavlja akredaticioni centar.

Foto: Republika.rs

 

On je, međutim, postavljen pored štala gde se drže mašine koje se koriste za održavanje Feltens arene.

Definitivno su domaćini pali na ovom koraku, pokazavši da su daleko od "nemačke discipline", koja ih je krasila prethodnih godina.

Srbija se, podsetimo, posle utakmice sa Englezima, u drugom kolu sastaje sa Slovenijom na Alijanc areni u Minhenu, dok će na istom stadionu podeliti megdan sa Danskom.

Selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi održao je danas konferenciju za medije pred utakmicu protiv "Gordog Albiona", a šta je rekao tom prilikom pročitajte na ovom linku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading