KAPITEN ENGLESKE SE PRIBOJAVA SRBIJE! Evo šta je Kejn rekao o MOGUĆEM PORAZU!

Autor:

Sport

15.06.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleska se sastaje sa "orlovima" u Gelzenkirhenu (nedelja, 21.00).

KAPITEN ENGLESKE SE PRIBOJAVA SRBIJE! Evo šta je Kejn rekao o MOGUĆEM PORAZU!

Foto: Tanjug/AP

Kapiten engleske fudbalske reprezentacije, Hari Kejn, izrazio je puno poštovanje prema reprezentaciji Srbije pred njihov susret u Gelzenkirhenu (nedelja, 21).

Kejn ističe da očekuje izuzetno zahtevnu utakmicu protiv "opasne" ekipe koju predvodi s klupe Dragan Stojković Piksi. Naglasio je da imaju puno kvaliteta, odličan tim i da su u stanju da postignu dobre golove, te da će biti velika pretnja za Englesku.

- Volim da igram za svoju zemlju i za svoj narod. To bi bio vrhunac karijere svakog od nas. Za mene lično trofeji mnogo znače, ali ih nikada nisam osvojio. Zbog toga sam još odlučniji i hrabriji da pokušam da ih osvojim. Nadam se da ću u tome i uspeti - rekao je Kejn.

Foto: Tanjug/AP

Selektor Engleske Geret Sautgejt i Hari Kejn

Napadač minjenskog Bajerna ističe da je fokusiran na igru i da se ne želi previše opterećivati mogućim ishodom utakmice. Smatra da je važno pripremiti se najbolje što mogu i dati sve od sebe na terenu.

- Kao što sam rekao ranije, mislim da imaju puno kvaliteta, odličan tim, daju dobre golove i predstavljaju veliku pretnju. Očekujemo da izađu agresivno, da se brane dobro i zahtevnu utakmicu. Biće to izazovna utakmica, usredsredićemo se na sebe, ali svakako su velika pretnja.

Kada je reč o srpskim igračima, Kejn je pohvalno govorio o Aleksandru Mitroviću, ističući njegovu sposobnost da postiže golove i njegov doprinos reprezentaciji. Takođe je pohvalio i Dušana Tadića, opisujući ga kao sjajnog, taktički podešenog igrača koji dobro kontroliše loptu. Kejn je naglasio da su svesni opasnosti koje od ovih igrača preti njihovoj ekipi.

- Mitrović je jako dobar igrač, daje golove. Igra fenomenalno za reprezentaciju. Tadić je sjajan, taktičan, dobro kontroliše loptu. Jako se dobro poznajemo i znamo da nam od njih preti opasnost.

Na kraju je otkrio da li se možda pribojava eventualnog poraza od "orlova":

- Ne, ne mislim da je dobro razmišljati o tome. Na fudbalskoj utakmici se može svašta dogoditi, pripremate se i želite da imate fantastičnu utakmicu. Nadam se da ćemo se sutra tako i odigrati - istakao je Kejn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading