VELIKO PRIZNANJE PEJOVIĆA O NASILJU: U studiju su svi ZANEMELI, emisija morala da se PREKINE!

Autor:

Zabava

15.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović otkrio veliku istinu!

VELIKO PRIZNANJE PEJOVIĆA O NASILJU: U studiju su svi ZANEMELI, emisija morala da se PREKINE!

Foto: ATA Images

Aco Pejović

Popularni pevač Aco Pejović nedavno je dao izjavu u emisiji "Magazin In" u kojoj je osudio nasilje nad ženama i izrazio jasan stav protiv muškaraca koji se ogreše o ženska prava na bilo koji način. Međutim, on nije u potpunosti podržao sve žene koje se javno oglašavaju kao žrtve nasilja, postavljajući pitanje o motivima i posledicama takvih javnih istupa.

Foto: ATA Images

Aco Pejović


Aco Pejović je istakao da je nasilje nad ženama nedopustivo i da svaki oblik nasilja treba osuditi i kažnjavati. Ohrabrujuće je videti javne ličnosti kako se jasno i glasno zalažu za prava žena i osuđuju nasilje koje im se nanosi.

- Ja sam uvek uz žene! Kada je agresivnost u pitanju, tuča i slično. Da neko prebije ženu, to ne mogu da zamislim, takve osobe smatram najvećim kretenima. Ako ne ide, raziđete se i odete svojim putem, rekao je ona pa dodao:

- Što se tiče žena koje traže svoja prava, nisu uvek u pravu. U principu 70 posto one koje izađu da pričaju o tome niti su žrtve niti imaju veze s tim. A kada govorimo o tome kako izgledaju... kao tri balvana su uglavnom. Gde si ti ugrožena, ko tebe ugrožava? Jedino si ugrožena jer nemaš gde? Ko to tebe maltretira... gde je ona što je stvarno ugrožena... ali dobro, dodao je Pejović, a gosti su ostali šokirani na pevačevu iskrenost i aplaudirali mu. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Aco Pejović


Međutim, Pejović je postavio pitanje o motivima i posledicama javnog istupanja žrtava nasilja. On je naglasio da podržava svaku ženu koja se bori protiv nasilja, ali je istakao važnost pažljivog razmatranja javnog eksponiranja teških ličnih iskustava. Ovo postavlja pitanje o tome kako javno istupanje može uticati na žrtve nasilja i da li im može pružiti adekvatnu podršku i zaštitu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading