NOVAK UDARA NA RUNEA! Alkaraz u GRUPI smrti! Španca čeka PAKAO i najbolji na svetu!

Autor:

Sport

15.06.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljive grupe pandam Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

NOVAK UDARA NA RUNEA! Alkaraz u GRUPI smrti! Španca čeka PAKAO i najbolji na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Holger Rune

Evropsko prvenstvo u fudbalu je neosporno sportski događaj broj jedan, ali ljubitelji "belog sporta" takođe imaju razloga za uzbuđenje.

Naime, napravljene su grupe za EURO u kojima se nalazi prvi reket svake od reprezentacija.

Grupa C je posebno interesantna, jer su u njoj svrstani teniseri poput Novaka Đokovića, Džeka Drejpera iz Engleske, Danca Holgera Runa i Slovenca Bora Artnaka. Iako za "orlove" ne može da se kaže da su favoriti u grupi, Novak bi apsolutno bio prvi kandidat za osvajanje trona, čak i sa povređenim kolenom, pa se njegov plasman u nokaut fazu ne bi smeo da dovodi u pitanje.

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner i Karlos Alkaraz

Grupa A je takođe veoma zanimljiva, sa teniserima poput olimpijskog šampiona iz Tokija Aleksandera Zvereva (Nemačka), grend slem šampiona Endija Mareja (Škotska) ili Stana Vavrinke (Švajcarska) i Martona Fučoviča (Mađarska). Ova grupa obećava uzbudljive mečeve i neizvesnu borbu za plasman dalje.

Grupa B na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj važi za grupu smrti, a u njoj se nalaze Italija, Španija, Hrvatska i Albanija.

Međutimo, isto tako bi bilo i sa teniserima poput Janika Sinera (Italija), Karlosa Alkaraza (Španija), Bornu Ćorića (Hrvatska) i Genčija Čakćirija (Albanija). Ova grupa obećava vrhunski tenis i žestoku konkurenciju među igračima.

U svakom slučaju, ukoliko bi se sa teniserima napravile grupe pandam šampionatu Starog kontinenta, ništa manje neizvesnosti i uzbuđenja ne bi bilo, kao ni dupke punih tribina u svakom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading