ENA UVELA JANJUŠU ZABRANU! Priznao sve o DOGOVORU, otvorio dušu o Majinom ABORTUSU i Anelinoj TRUDNOĆI! ŠOK ZA ŠOKOM!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš nikad iskreniji, njegovi odgovori šokirali su publiku!

ENA UVELA JANJUŠU ZABRANU! Priznao sve o DOGOVORU, otvorio dušu o Majinom ABORTUSU i Anelinoj TRUDNOĆI! ŠOK ZA ŠOKOM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je odgovorio na optužbe Site Ahmić, Marko Janjušević Janjuš je u emisiji "Pitanja novinara" progovrio o odnosu sa Aneli Ahmić, ali i o bivšoj supruzi Eni Janjušević. Bivši košarkaš je priznao da li je dobio informacije iz spoljnog sveta preko bivše taške, pa se osvrnuo na Enino ponašanje i zabrane koje mu je uvela.

- Sad si pesimističan, kažeš da ste Aneli i ti izgubili. Nekome ste na dobitku jer Aneli nosi tvoje dete. Aneli ti zamera mnoge stvari ovih dana. Da li smatraš da si na adekvatan način pristupio otkad si saznao da je trudna - rekao je novinar.

- Pokušao sam, pogotovo od tog prvog dana. Prvih par dana bilo je korektno, ali izgleda da nismo čisti u glavama - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš otvorio dušu u emisiji "Pitanja novinara"

Uvek možeš da ispraviš to - dodao je novinar.

- Ne tražim krivca u njoj, ali mislim da ima svojih grešaka, prouzrokovane mojim ponašanjem - kazao je Janjuš.

- Bili vi zajedno ili ne, zar nije moguće da ne možete da se dogovorite oko toga sleduje - pitao je novinar.

- Ja pristajem na sve, da se dogovorimo i da ne dolazi do loših situacija. Ako smatra da nisam bio iskren prema njoj, nek zadrži to mišljenje - kazao je Janjuš.

- Da li su tačne Aneline optužbe da ti želiš da ona odluči da prekine trudnoću - pitao je novinar.

- Ima dve solucije. Prva da oboje želimo da se desi to što priželjkujemo. Moja druga opcija je da mislim da je to trebalo tako da se desi. Ako odluči da izdrži dete, tu sam za sve - rekao je Marko.

- Pristao si maločas na razgovor. Da li si pristao iz ljubavi ili da se ne bi više pričalo o tome - pitao je novinar.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli se slomila u emisiji

- Naravno da je jasno kao dan zašto pristajem - kazao je Janjuš.

- Video sam da je Aneli povređena jer si joj rekao da glumi trudnoću. Šta je to značilo - pitao je novinar.

- Loše sam se izrazio, nisam mislio da glumi trudnoću. Želim da porazgovaram s njom i ako možemo da rešimo ovo bez ikakve svađe - rekao je Janjuš.

- Nešto što para uši je tvoja potreba da se opereš bivšoj ženi od Aneline trudnoće - pitao je novinar.

- Kada bi moja bivša žena ostvarila potomstvo sa nekim, morao bih da upoznam njenog partnera. Moram objasniti svog partnera, da ne bismo imali problem da naša zajednička ćerka boravi s nama - rekao je Janjuš.

- Da li se tvoja nagla promena ponašanja prema Aneli desila nakon što se Gačič vratio sa suđenja? Advokat je zapravo tvoja bivša tašta - rekao je novinar.

- Mislim da mu ništa nije govorila za mene - odgovorio je Janjuš, pa je progovorio o Eni:

- Nije me ni zvala na 40 dana, Ena mi je rekla da neće ni dovoziti Krunu, pa je vozač išao po nju, jer nije htela više da je dovozi. Eto, toliko o tome što se tiče dogovora za nju (Enu) - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuš sa bivšom suprugom

Janjušević je progovorio i o odnosu sa Majom Marinković.

- Da li smatraš da si i ti takođe taj koji bi trebalo da promeni neke stvari da bi sa njom normalno funkcionisao ili samo ona ne valja i ima greške - pitao je novinar.

- Naš najveći problem je bio poverenje, da li jedno s drugim planiramo ono što smo pričali ili je to bilo samo zaje**ncija. Takođe, mislim da je sa moje strane uticalo to da nismo jedno drugom verovali, ljubomora koja je preovladala dosta u našem odnosu i s jedne i s druge strane - rekao je Janjuš.

- Je l' si imao potrebu nakon što se ispostavilo da je trudna, da je pozoveš i kažeš onako ljudski i muški: "Izvini" - pitao je novinar.

- Rekao sam joj to, sedeli smo zajedno. Ona i ja nismo bili jedno za drugo, to nigde ne bi vodilo. Jasan mi je stav, tu sam, ne znam da me neko ubeđuje na nešto kada ja kažem da sam tu - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Verona

15.06.2024 10:21

Postoje iste devijacije kod sva tri brata. Želja za svlačenjem pred kamerama, egzibicionizam. Only fans. Rijaliti . . .

yu

15.06.2024 11:36

@Verona - Upravo isto mislim, kod Janjusa je vidljiva seksualna opsednutost kao i menjanje partnerko ali istovremeno se ponavlja da on sve te zene prezire vredja mrzi sada iz kog razloga moze se nagadjati, strucni ljudi to znaju tacno da procene. On za 7 gid rialitija nema lepu rec ni za jednu zenu sa kojom je bio a ni one sa kojima nije ne ume da se ponasa civilizovano, njemu se sbe k.rve i foliranti. I to njegovo stalno potenciranje koliko voli cerku je prosto kao prabdanje i sebi i drugima sto bas i nije otac za primer, to dete njega vidja vec 7 god samo izmedju dva rialitija a to je dva meseca godisnje a dete vasputava cuva hrani i skoluje njena majka, ne znam kako je on onda dobar otac, tako rade svi razvedeni ocevi nema on tu nivim da se izdize da je otac za primer on sve sto radi on je covek hodajuci blam, cerka ima 10 nije mala da je nije stid sto.otac svake god na tv opsti sa drugom a kada zagusti onda poteze nju kao najvazniju u njegovim zivotu kako mu nije vazna sta ce reci na sve sto radi pre nego sto treba da se suoci sa posledicama svojih nedela. Klasican dziber, los covek i manipulator.