OBJAVLJEN JOŠ JEDAN TREJLER ZA FILM "OSMI PUTNIK: ROMUL" - OD REDITELJA FEDEA ALVAREZA I PRODUCENTA RIDLIJA SKOTA, 15. AVGUSTA STIŽE NASTAVAK ČUVENE KULTNE FRANŠIZE

Autor:

Zabava

11.07.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Producent filma je uvaženi sineasta Ridli Skot, reditelj čuvenog prvog dela "Osmi putnik" iz 1979. godine, koji je bio nagrađen Oskarom za najbolje vizuelne efekte.

OBJAVLJEN JOŠ JEDAN TREJLER ZA FILM "OSMI PUTNIK: ROMUL" - OD REDITELJA FEDEA ALVAREZA I PRODUCENTA RIDLIJA SKOTA, 15. AVGUSTA STIŽE NASTAVAK ČUVENE KULTNE FRANŠIZE

Foto: The Disney Studios

Od reditelja Fedea Alvareza stiže sedmi po redu nastavak čuvene franšize "Osmi putnik", koji u nazivu dobija produžetak Romul (Alien: Romulus) i koji će se od 15. avgusta naći u domaćim bioskopima, Kao još jedan nagoveštaj najavljivane naučnofantastične priče, 20th Century Studios objavio je drugi trejler za film u kojem ćemo, kao glavne glumce gledati Kejli Spejni, poznatu po skorašnjem ostvarenju "Prisila" Sofije Kopole, zatim Dejvida Džonsona, Arčija Renoa, Spajka Fema i druge.

Producent filma je uvaženi sineasta Ridli Skot, reditelj čuvenog prvog dela "Osmi putnik" iz 1979. godine, koji je bio nagrađen Oskarom za najbolje vizuelne efekte, otvarajući vrata uspešne karijere kako samom Skotu, tako i glumici Sigurni Viver.

Pomenuti prvi film uvod je i za razumevanje najnovijeg, poslednjeg dela čija je radnja smeštena u periodu između Ridlijevog Osmog putnika i narednog nastavka, iz 1986. godine,  koji je režirao jednako uvaženi Dežejms Kameron (Osmi putnik 2).

Republika

Foto: The Disney Studios

Osmi putnik: Romul od 15. avgusta u bioskopima

Zvanični sinopsis nagoveštavaju samo to da se radi o grupi mladih svemirskih kolonizatora koji se, dok pretražuje napuštenu stanicu, suočavaju licem u lice sa zastrašujućim oblikom života u univerzumu, a reditelj predstojećeg blokbastera Osmi putnik Romul Fede Alvarez ("Ne diši") u intervjuu za britanski Total Film ističe da naziv filma aludira na mit o Romulu i Remu i stavarnju Rima.

U NASTAVKU OBJAVLJENI DRUGI TREJLER ZA FILM "OSMI PUTNIK: ROMUL"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading