MILOJEVIĆ NAJAVIO JEDNU PROMENU U SASTAVU: On propušta duel protiv Lučanaca - šampion želi da nastavi pobedonosnu seriju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.07.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmostruki uzastopni srpski šampion kreće po nova tri boda.

MILOJEVIĆ NAJAVIO JEDNU PROMENU U SASTAVU: On propušta duel protiv Lučanaca - šampion želi da nastavi pobedonosnu seriju!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda se sprema da dočeka ekipu Mladosti iz Lučana na stadionu "Rajko Mitić". Nakon prošlonedeljnog trijumfa nad ekipom Jedinstva sa Uba (4:0), ekipa Crvene zvezde ima za cilj da nastavi sa uspesima i pokaže nivo forme u duelu sa ekipom Mladosti.

Šampion ima određenih personalnih problema pred predstojeću utakmicu. Omri Glazer i Mirko Ivanić neće biti deo tima. Dok golman još uvek mora da pauzira, iskusni fudbaler je blizu potpunog oporavka, što predstavlja dobru vest za ekipu.

Trener Vladan Milojević odlučio se za jednu promenu u startnoj postavi u odnosu na prethodnu utakmicu. Uroš Spajić treba da zauzme mesto u poslednjoj liniji, nakon odmora koji je imao posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Novi kapiten je spreman za nove zadatke, dok će Nemanja Stojić zauzeti mesto na klupi.

Projektovani sastav ekipe Crvene zvezde za duel sa Mladosti izgleda ovako: Ilić – Mimović, Điga, Spajić, Rodić – Dalsio, Hvang, Ilić, Puma, Katai – Ndiaje. Luka Ilić će se ponovo naći na poziciji levog krila, dok će na suprotnoj strani delovati Puma Rodrigez. Dalsio i Korejac Hvang će biti zaduženi za kreiranje napada, dok će iza napadača Šerifa Ndiajea biti Aleksandar Katai.

 

 

Crvena zvezda ima apsolutnu ulogu favorita u duelu sa Mladosti iz Lučana i očekuje se da će ekipa nastaviti sa uspesima na domaćem terenu.

Tokom prethodne nedelje navijači Crvene zvezde, popularne Delije su u više navrata pozivali simpatizere crveno-belih da u što većem broju ispune tribine najvećeg srpskog stadiona, tako da se očekuje da će duelu sa Lučancima prisustvovati i veći broj navijača u odnosu na premijerni duel sa Lučancima kada se na stadionu "Rajko Mitić" okupilo oko 12.500 ljubitelja fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading