ZORAN MARJANOVIĆ POBEGAO SA INDI: Isplivali novi detalji AFERE na estradi, niko ne zna gde ju je SAKRIO!

Autor:

Zabava

10.07.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, pevačica sve obavila pod velom tajnosti!

ZORAN MARJANOVIĆ POBEGAO SA INDI: Isplivali novi detalji AFERE na estradi, niko ne zna gde ju je SAKRIO!

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Poput bombe je odjeknula vest da je pevačica Indira Indi Aradinović navodno u tajnoj romansi sa kompozitorom Zoranom Marjanovićem, koji se ponovo suočava sa suđenjem za ubistvo supruge Jelene. Par je, kako su preneli domaći mediji, uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti na jednom bazenu, a sade sa saznaje da su Indi i Zoran započeli zajednički život.

Naime, folkerka već uveliko živi sa Marjanovićem u njegovom stanu, a njih dvoje se ne razdvajaju od trenutka kada su započeli vezu.

- Indi i Zoran odlično funkcionišu, i emotivno i poslovno. Doduše, ona ga pritiska da joj što pre uradi nove pesme, pa ga drži na oku 24 sata. Svuda idu zajedno. Po ceo dan su na bazenu, a uveče u studiju. Prija im druženje i emocija koju su odlučili da jedno drugom pokažu nakon 20 godina poznanstva - kaže izvor blizak paru, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Zoran Marjanović i Indi Aradinović u vezi

Podsećanja radi, nakon što su ih mediji uhvatili na delu na jednom bazenu, par je pokušavao da demantuje romansu, ali su se brzo predomislili. Indi je čak počela da objavljuje fotografije sa Zoranom na društvenim mrežama, intrigirajući javnost provokativnim selfijima. Na jednoj od slika, pevačica je postavila svoju nogu tik uz Zoranove usne, dok su na drugoj nasmejani i zagrljeni uživali u džakuziju na terasi apartmana ili možda njihovog zajedničkog doma.

Republika

Foto: Instagram.com

Zoran Marjanović i Indi Aradinović u vezi

Ipak, komšije ni njega, ni Aradinovićevu nisu videli u skorije vreme. Na adresi gde je Zoran prijavio boravak, kompozitora nije bilo, dok je lokaciji porodičnog doma u jednom beogradskom naselju, gde je Zoran ranije živeo, zatečen pravi haos, a prema rečima meštana, niko ne brine o imanju. Kako se saznaje od suseda, samo rođeni brat zna njegovo trenutno boravište, a Zoran, kako kažu, ne želi da javnost zna gde živi kako bi navodno izbegao uznemiravanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading