POGINULI ČLANOVI POZNATE MUZIČKE GRUPE U PADU AVIONA: Stravična tragedija ježi do KOSTIJU, ovo su detalji!

Autor:

Zabava

27.07.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična tragedija ježi do KOSTIJU, ovo su detalji!

POGINULI ČLANOVI POZNATE MUZIČKE GRUPE U PADU AVIONA: Stravična tragedija ježi do KOSTIJU, ovo su detalji!

Foto: shutterstock

U nedavnom događaju koji je potresao javnost, poznata američka gospel grupa "The Nelons" doživela je tragičan gubitak. Avionska nesreća u Vajomingu rezultirala je pogibijom tri člana ove grupe, što je izazvalo veliku tugu među njihovim fanovima širom sveta. Pored članova benda, još četiri osobe su izgubile život u ovoj nesreći.

Prema izveštaju Cedar News, avionska nesreća je izazvala požar u obližnjoj šumi, dodatno komplikujući situaciju. Šerif okruga je pronašao ostatke aviona, identifikovavši ga kao Pilatus PC-12 NG. Prema podacima sa naloga na društvenoj mreži "Iks" The news area 51, avion je primećen na FR24 kako se spirališe prema dole brzinom većom od 10.000 stopa (oko 3.000 metara) u minuti.


Ova tragična nesreća podstakla je istragu o uzrocima avionske katastrofe i izazvala veliku pažnju javnosti, posebno među ljubiteljima muzike ove popularne gospel grupe.

 

Gubitak članova "The Nelons" predstavlja veliki udarac za muzičku industriju, ali pre svega za porodice i prijatelje preminulih. Njihova muzika je dotakla mnoge ljude širom sveta, te je njihov odlazak ostavio veliku prazninu u srcima fanova.

Ova tragična nesreća je podsetnik na nepredvidive opasnosti vazdušnog saobraćaja i važnost bezbednosti prilikom putovanja. Nadamo se da će istraga o uzrocima ove nesreće pružiti odgovore i olakšati proces tugovanja za preminulima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading