"SVE JE OTIŠLO U TRI LEPE"! Željko Mitrović pobesneo, PREKINUO ODMOR ZBOG VAŽNOG OBAVEŠTENJA - Opomenuli su me...

Autor:

Zabava

26.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duhovni pokretač ružičaste televizije doživeo veliku neprijatnost!

"SVE JE OTIŠLO U TRI LEPE"! Željko Mitrović pobesneo, PREKINUO ODMOR ZBOG VAŽNOG OBAVEŠTENJA - Opomenuli su me...

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic

Željko Mitrović

Vlasnik i spiritus movens Pink televizije, Željko Mitrović, je otputovao na luksuzno letovanje na Azurnu obalu, odabravši Sen Trope kao destinaciju.

Ovoga puta, Mitrović je stigao privatnim avionom, prateći svoj prepoznatljiv, luksuzni stil putovanja.

Žalbe na atmosferu u baru na plaži

Željko Mitrović je podelio svoje utiske iz bara na plaži, izražavajući nezadovoljstvo zbog razlike u atmosferi u odnosu na prethodnu godinu. Kako je istakao, prošle godine je uživao i jedva uspevao da se koncentriše na jelo, dok je ove godine primetio da na stolovima "đuskaju samo neke brke". Mitrović je izrazio svoje razočaranje, ali je istovremeno najavio da će sada "hasati ko čovek".

- Sve je otišlo u tri lepe! Prošle godine, ovde u Sent Tropeu, na ovom mestu su me moji opomenuli, nekoliko puta, da počnem da gledam malo i u tanjir jer sam već tri puta, umesto hrane, u usta stavio salvetu, a ove godine na stolovima đuskaju samo neke brke! Bar ću sad da hasam ko čovek - napisao je Željko Mitrović vidno nezadovoljan zbog momka koji mu opušteno skakuće po stolu, kraj tanjira vlasnika najpopularnije domaće televizije.

Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati letovanje Željka Mitrovića i da li će se situacija popraviti, ali jedno je sigurno - ova porodica uvek privlači pažnju svojim putovanjima i ekskluzivnim destinacijama o kojima obični smrtnici mogu samo da sanjaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading