REČI DRAGANE MIRKOVIĆ ISKIDALE DUŠU TONIJU BIJELIĆU: Sve se desilo pre RAZVODA, nikada nisu mogli da se OPORAVE!

Autor:

Zabava

10.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su pokušali da prebrode najteže momente, bol traje i dan-danas.

REČI DRAGANE MIRKOVIĆ ISKIDALE DUŠU TONIJU BIJELIĆU: Sve se desilo pre RAZVODA, nikada nisu mogli da se OPORAVE!

Foto: ATA Images, printscreen

Folk diva Dragana Mirković nedavno je javnosti saopštila da se razvodi od svog supruga, biznismena Tonija Bijelića. Ovaj težak period u njihovom životu obeležen je brojnim emotivnim izazovima, a Dragana je otvoreno govorila o tome kako je prolazila kroz ove teške trenutke.

Ipak, jedan od najtežih momenata u njihovom braku bila je smrt Tonijevog oca pre nešto više od dve godine. Dragana je istakla da ju je srce cepalo gledajući svog supruga u takvoj tuzi, te da se trudila da mu bude podrška u tim teškim trenucima. Pokušavala je da ga ohrabri i da ga izmami iz tuge, što je bio izazov koji je dugo trajao.

- Čovek nikada nije spreman na takve stvari. Trudila sam se da mu budem stena, ali nikada nisam videla Tonija tako tužnog, nikada tako slomljenog, ta slika zauvek će mi ostati urezana u sećanju - kazala je Dragana malo posle gubitka za domaće medije, te nastavila:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Toni Bijelić se nikada nije oporavio nakon gubitka oca

- Nisam stigla ni da ožalim tog čoveka, koliko sam brinula za mog Tonija, iskreno. Prvi put smo zajedno iskusili takav udarac. Onda sam pokušala da ga povučem da se malo kreće, bili smo na odmoru u Monte Karlu, samo da pobegne iz Austrije i skrene misli. Konačno smo deca i ja uspeli malo da ga podignemo, iako ta bol svakako traje i danas.

Inače, Mirkovićka je odnedavno počela drugačije da priča o svom suprugu u javnosti, što je izazvalo pažnju medija. Ranije je često opisivala njihovu ljubav na bajkovit način, dok sada govori hladnije i distancirano.

Republika

Foto: Dragan Kadic, Instagram

Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode

- Jao, moj Toni... O, Bože dragi, niko se ne hvali svojom ženom kao on! (smeh) To je, znači… Kad bih vam pokazala neke stvari... On se druži sada sa Van Damom, glumcem, njegovim prijateljima, kolegama iz Amerike, Francuske... Sada svi oni znaju za Draganu Mirković i prate me na Instagramu! Znači, to je neverovatno da su me zapratili, mi se tako dopisujemo, jedva čekamo da se upoznamo i tako to... (smeh) Tako da, kad kažem, Toni kad počne da priča o meni... Tu odmah zamislite sve vau, i morate da me zapratite! - pričala je folkerka pre nešto više od dve godine, preneo je Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading