VODITELJKA RTS ZAREŽALA NAKON NEPRAVDE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Besna kao ris se obratila zbog Novaka Đokovića: SRAM VAS BILO, BRE!

Autor:

Zabava

27.07.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog baklje koju je nosio Rafael Nadal nastao haos na društvenim mrežama!

VODITELJKA RTS ZAREŽALA NAKON NEPRAVDE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Besna kao ris se obratila zbog Novaka Đokovića: SRAM VAS BILO, BRE!

Foto: Instagram.com/djokernole

U Parizu je održan veličanstven spektakl povodom otvaranja Olimpijskih igara, a ceremoniju otvaranja je učinio još spektakularnijom čuveni francuski fudbaler Zinedin Zidan. Na iznenađenje mnogih, Zidan je predao baklju španskom teniseru Rafaelu Nadalu, koji se i dalje takmiči, iako je dugo nosio baklju pre nego što ju je predao dalje. Na kraju, plamen su upalile legende francuskog sporta - Tedi Rine i Mari Žoze Pere, što je bila emotivna i nezaboravna scena za sve prisutne.

Međutim, na društvenim mrežama nastao je haos zbog toga što Novak Đoković nije bio deo ceremonije paljenja baklje, jer i dalje važi za trenutno najboljeg tenisera na celom svetu. Ovim povodom se oglasila i zaštitno lice RTS, reporterka i novinarka Duška Vučinić, koja nije krila svoj revolt zbog ove situacije. Ona se poprilično besno obratila ogranizatorima ovogodišnjih Olimpijskih igara, uputivši im jasnu poruku.

Ma, sram vas bilo! Najbolji sportista sveta vam je u tom "gradu svetlosti", a baklju nosi simpa Španac. Pa šta? - konstatovala je Duška, te dodala:

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Duška Vučinić se obratila organizatoima OI u Parizu

Pojačaj rasvetu da se bolje prepoznamo.

Podsećanja radi, novinarka Duška Vučinić važi za jednu od naših najpoznatijih komentatora, a već godinama unazad prati muzičko takmičenje "Pesma Evrovizije" i svojim izveštavanjem oduševljava publiku. Osim što nas informiše o dešavanjima na popularnom festivalu, Duška svojim duhovitim komentarima dodatno obogati svako veče prenosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Misljenje

28.07.2024 14:46

Voditeljka nista ne zna, ali kritikuje. Nadal 14 titula na RG, zlatne medalje na olimpijadama singl i dubl. Pravilo je da plamen nose oni koji su dobili zlatne medalje na OI. Izuzetak je bio Zidan, ponos zemlje domacina.