"MOJ MUŽ JE POTPUNO ODLEPIO" Milica Mitrović raskrinkala Željka SNIMKOM sa plaže - evo koliko su PUKLI za luks letovanje! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.07.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako vlasnici televizije Pink provode odmor!

"MOJ MUŽ JE POTPUNO ODLEPIO" Milica Mitrović raskrinkala Željka SNIMKOM sa plaže - evo koliko su PUKLI za luks letovanje! (VIDEO)

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, sa porodicom je otputovao na letovanje, i to na veoma luksuznu destinaciju. Naime, njegova supruga, direktorka zabavnog programa Milica Mitrović, oglasila se na Instagramu i objavila video koji je izazvao lavinu komentara.

Ovaj moj ludi muž je potpuno odlepio, plati četiri soma evra dnevno hotel u Francuskoj (EU), plati još tri soma dnevno troškove na plaži u Francuskoj (EU), i sve to da bi ga na kraju izgazila k'o vola obična Kineskinja! - poručila je Milica u opisu šaljivog snimka sa odmora.

Inače, podsećanja radi, Mitrovići su se i ovog puta odlučili za Azurnu obalu, pa su privatnim avionom odleteli za Sen Trope. U svom stilu, Željko je nedavno podelio atmosferu iz bara na plaži, doduše, ne baš zadovoljan. Naime, on se požalio svojim pratiocima na razliku koju je osetio u odnosu na prošlu godinu, kada je, kako se moglo videti po objavama, odlično zabavljao i igrao na šankovima.

- Sve je otišlo u tri lepe! Prošle godine ovde u St. Tropezu, na ovom mestu su me moji opomenuli, nekoliko puta, da počnem da gledam malo i u tanjir jer sam već tri puta, umesto hrane, u usta stavio salvetu, a ove godine na stolovima đuskaju samo neke brke! Bar ću sad da hasam ko čovek - izjavio je Željko Mitrović, a snimak kako se provodi, pogledajte ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading