HITNO OPERISAN TUMOR KRIS DŽENER! Majci slavne Kim Kardašijan uklonjena MATERICA, slomila se na komade (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.07.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija rijaliti mama hospitalizovana zbog opake bolesti!

HITNO OPERISAN TUMOR KRIS DŽENER! Majci slavne Kim Kardašijan uklonjena MATERICA, slomila se na komade (VIDEO)

Foto: Profimedia

Kris Džener

Kris Džener (68), majka slavnih sestara Kardašijan-Džener, podvrgnuta je hirurškoj proceduri uklanjanja materice, poznatoj kao histerektomija, nakon što su joj lekari otkrili tumor na jajniku. Kako navode američki mediji, operacija je sprovedena kako bi se sprečio svaki rizik od rasta tumora.

Jedna od najpoznatijih žena na svetu i PR menadžer proslavljene porodice, Kris je podelila ovu vest sa svojom decom u najnovijem trejleru za predstojeću sezonu njihovog porodičnog rijaliti šoua.

- Pronašli su mi cistu i mali tumor - rekla je majka Kim Kardašijan kroz suze, dok je njena ćerka Kajli odmah briznula u plač.

Lekari su savetovali Kris da je najbolje da joj se uklone jajnici i materica nakon što su u tom području pronađeni mali tumor i cista. U najnovijoj epizodi rijalitija, Kris je podelila ovu vest i sa prijateljicama Keti Hilton i Fej Resnik, rekavši: "Ići ću na histerektomiju. Počelo je kao samo uklanjanje jajnika, a onda sam danas dobila telefonski poziv. Našli su nešto, mi smo tu da to popravimo".

Kris Džener, majka Kortni Kardašijan (45), Kim Kardašijan (43), Kloi Kardašijan (40), Roba Kardašijana (37), Kendal Džener (28) i Kajli Džener (26), priznala je da se osećala veoma emotivno u vezi sa procedurom. "Veoma sam emotivna zbog toga, jer kad si mlad, počneš da pričaš o tome da želiš porodicu. To je bilo sve o čemu smo pričali bukvalno 40, 50 godina. Dakle, evo sad opet pričamo o tome i to je druga strana procesa", rekla je Kris pred kamerama.

Republika

Foto: Hulu/Printscreen

Kris Džener operisala tumor

Kako bi razvesele svoju mamu uoči operacije, Kim i Kloi su organizovale zabavu za Kris, piše Dejli Mejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading