OD PENZIJE PLATI RAČUNE, POREZ I KUĆNU POMOĆNICU! Otkriveno kolika su MESEČNA PRIMANJA Saše Popovića!

Autor:

Zabava

26.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaže da od penzije ima sasvim dovoljno za pristojan život!

OD PENZIJE PLATI RAČUNE, POREZ I KUĆNU POMOĆNICU! Otkriveno kolika su MESEČNA PRIMANJA Saše Popovića!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Saša Popović, dugogodišnji lider u svetu šou-biznisa, 1. novembra 2019. godine zvanično je postao penzioner, što je izazvalo najrazličitije reakcije u javnosti.

Iako je odlazak u penziju na neki način označio kraj njegovog radnog veka, Saša nikada ne krije zadovoljstvo svojim penzionim primanjima koja iznose tačno 102.000 dinara. Ovaj iznos, kako je istakao, predstavlja pristojnu sumu koja pokriva njegove svakodnevne troškove, uključujući i plaćanje računa, poreza i kućnih pomoćnica.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Saša Popović

Ostvarivanje prava i finansijski uspeh

Interesantno je da i kao penzioner, Saša ima pravo na besplatan prevoz u gradskom saobraćaju, iako je poznat po vožnji luksuznih limuzina koje poseduje. Saša Popović i Lepa Brena su 2014. godine odlučili da prodaju 51 odsto kompanije za impresivnih 15 miliona evra. Prodajom, Saši je pripalo 7.350.000 evra, dok je Lepa Brena postala bogatija za 7.650.000 evra. Pored toga, kao manjinski vlasnici, njih dvoje su na godišnjem nivou zarađivali oko milion evra od poslovanja "Granda", što je rezultiralo Sašinim prihodom od 4.114.482 evra u periodu od 2014. do 2019. godine.

Iako je otišao u penziju, Saša Popović i dalje ostaje vrlo aktivan u javnom životu, a njegovo bogato iskustvo i poslovna mudrost i dalje će biti vredni izvori inspiracije za mnoge ljude u industriji zabave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading