ŠOK TRANSFRORMACIJA! Barbi Afrika više ne izgleda OVAKO - napravila DRASTIČNU PROMENU, fanovi u šoku! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

26.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbi Afrika rešila je da šokira svoje pratioce.

ŠOK TRANSFRORMACIJA! Barbi Afrika više ne izgleda OVAKO - napravila DRASTIČNU PROMENU, fanovi u šoku! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Jedna od najpoznatijih srpskih influenserki, Barbara Milenković, poznatija kao Barbi Afrika, šokirala je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografije svog potpuno novog izgleda. Nakon godina prepoznatljive duge plave kose, Barbara se odlučila za drastičnu promenu i ofarbala kosu u crno, uz to se ošišala na kratko, ostavljajući mnoge u šoku.

Barbara je oduvek bila prepoznatljiva po svojoj dugoj plavoj kosi, koja je postala njen zaštitni znak. Međutim, nedavno je odlučila da pređe na potpuno drugačiji izgled, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Mnogi su se pitali šta je navelo ovu popularnu influensericu da napravi tako drastičnu promenu.

 


Nakon objavljivanja fotografija sa novim izgledom, društvene mreže su bukvalno eksplodirale. Mnogi pratioci su iskazali svoje oduševljenje, dok su drugi bili iznenađeni i čak šokirani ovom promenom. Komplimenti su se nizali, a mnogi su pohvalili Barbarin hrabar potez.

Pored promene boje kose, Barbara je takođe promenila i svoj stil odevanja, prelazeći sa svetlijih boja na tamnije, što je dodatno istaklo njen novi izgled. Ova promena je uzburkala modnu scenu, a mnogi su već počeli da prate njen novi stil.


Osim reakcija njenih pratioca, i javne ličnosti su se oglasile povodom ovog neočekivanog poteza. Mnogi su izrazili divljenje za hrabrost koju je pokazala Barbara, ističući da je hrabro kada neko tako javno promeni svoj izgled i pokaže svoju autentičnost.

Barbara Milenković, poznata kao Barbi Afrika, definitivno je napravila veliki korak ka promeni i pokazala hrabrost i samopouzdanje u svojoj odluci. Njen novi izgled je izazvao mnogo pažnje i komentara, a ostaje da vidimo kako će se dalje razvijati njen stil i uticaj na društvene mreže. Jedno je sigurno - ova promena će se dugo pamtiti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading