ČOVEK KOJI SE PODSMEVAO ISUSU U PARIZU JE GEJ I JEVREJ! Evo KO je "štrumpf" koji se ruga HRIŠĆANSTVU

Autor:

Sport

27.07.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obelodanjen identitet plavog momka sa otvaranja OI

ČOVEK KOJI SE PODSMEVAO ISUSU U PARIZU JE GEJ I JEVREJ! Evo KO je "štrumpf" koji se ruga HRIŠĆANSTVU

Foto: Profimedia

Puna četiri sata trajao je program ceremonije otvaranja Olimpijskih igara, a jutro nakon što su se utisci malo slegli, mišljenja su podeljena. Lejdi Gaga, Selin Dion, Serena Vilijams, Lindzi Von, Arijana Grande, Zinedin Zidan, Rafael Nadal i još mnogo drugih poznatih ličnosti - sam krem društva je sinoć bio u Parizu u kog su bile uprte oči iz celog sveta. I dok je početak izgledao grandiozno i svi su bili ubeđeni kako je ovo najspektakularnije otvaranje ikada, odjednom su mišljenja krenula da se menjaju, što zbog trajanja same ceremonije, a mnogo više zbog satanizma koji nastavlja da dolazi sa zapada.

Nakon transvestita koji glume Isusa i apostole, bradate žene-muškarca i obezglavljene žene, da dodaju šlag na tortu, Francuzi su se potrudili ubacivši nastup, kako ga mnogi na mrežama nazivaju, "Velikog štrumpfa", koji se pojavljuje ispod tacne i izlazi iz voća, a zatim kreće da peva.

To je bio momenat kada su svi gledaoci definitivno prelomili da su organizatori preterali sa ovim pokušajima da se prikažu "razlike" i danas se baca drvlje i kamenje po njima, ali i po pomenutom čoveku čiji je identitet otkriven.

Tomas Džoli je čovek koji je ismevao Isusa Hrista na "Tajnoj večeri". Gej Jevrej, star 42 godine, koristio je najveću platformu na svetu da ismeje hrišćanstvo.

Šta reći na ovo...? Zapadnjački uticaji definitivno moraju prestati, a ovo je stvarno za svaku osudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading