Snežana Đurišić teško je podnela GUBITAK SUPRUGA pre 11 godina: Evo šta ju je snašlo sa sadašnjim partnerom, uglednim ginekologom!

Autor:

Zabava

27.07.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerku je nedavno zatekla lažna vest o smrti Vanje Miloševića i odmah je slučaj prijavila Odeljenju za visokotehnološki kriminal.

Snežana Đurišić teško je podnela GUBITAK SUPRUGA pre 11 godina:  Evo šta ju je snašlo sa sadašnjim partnerom, uglednim ginekologom!

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Folk pevačica Snežana Đurišić danas je u vezi sa uglednim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem, a iako retko govori o svojoj privatnosti, ova veza je privukla pažnju javnosti. Pogotovo iz razloga što je poznata folkerka nakon tragičnog gubitka supruga Slobodana Gvozdenovića, uspela da ponovo pronađe ljubav i sreću.

Jedna zanimljiva tajna iz Snežanine prošlosti jeste odluka da prilikom stupanja u brak sa Slobodanom preuzme njegovo prezime Gvozdenović.

Republika

Foto: printsceen/lutajuca kamera old

Snežana Đurišić teško je podnela smrt supruga Slobodana Gvozdenovića

Iako je već bila poznata pevačica pod prezimenom Đurišić, Snežana se opredelila da se pridržava tradicije i uzme muževljevo prezime.


Nakon dugogodišnjeg braka sa Slobodanom, Snežana je izgubila supruga 2013. godine.

Ova teška situacija je dovela do toga da se Snežana osloni na podršku svoje dece, ćerke Maje i sina Marka, koji su joj pružili snagu u trenucima najveće tuge.


Četiri godine nakon gubitka supruga, Snežana je pronašla sreću pored Vanje Miloševića.

Njihova emotivna veza donela je Snežani novu radost i osmeh na lice, pokazujući da ljubav može pronaći put čak i nakon teških životnih iskušenja.

Republika

Foto: ATA Images

Snežana Đurišić je pored Vanje Miloševića ponovo pronašla sreću

Uprkos idili koju privatno živi sa svojim najmilijima, kao javna ličnost Snežana je izložena različitim vidiovima zlopupotreba pogotovo na internetu i društvenim mrežama. 

Tako je i nedavno morala da prijavi slučaj Odeljenju za visokotehnološki kriminal, kada je osvanula lažna vest kako je njen partner Vanja preminuo i to ubrzo nakon što se takva morbidna vest širila i za nju samu. Snežana je istakla kako ne želi ni da zamisli šta bi bilo da je i majka Vanje Miloševića pročitala lažnu vest, te kako bi to uticalo na njeno zdravstveno stanje i poručila da će o svemu obavestiti nadležne organe.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading