ASMIN PRIREDIO STANIJI PAKAO! Starleta hitno potegla ADVOKATE - svemu je došao KRAJ!

Autor:

Zabava

26.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević se hitno oglasila na društvenoj mreži!

ASMIN PRIREDIO STANIJI PAKAO! Starleta hitno potegla ADVOKATE - svemu je došao KRAJ!

Foto: Instagram.com, Ata images, Pixabay.com

Naša najpoznatija starleta Stanija Dobrojević na Instagram profilu se hitno oglasila da joj njen verenik Asmin Durdžić zadaje teške glavobolje. Naime, na Instagram profilu Stanija je objavila selfi, uz koji je ostavila opis da joj Asmin zadaje veliku nervozu. 

- S njim samo šokovi i stresovi! Al je stigao do ,,lažne komšinice" pre mojih advokata! Šta je bre ovo, čime se ljudi bave? - napisala je Stanija na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević govori o Asminu Durdžiću

Haos Lepog Miće i Asmina Durdžića se nastavlja, nakon što je bivši partner Aneli Ahmić došao iz Austrije u Beograd, kako bi se sa pevačem sukobio ispred njegove zgrade. Pevač se sada oglasio i uputio Durdžiću brutalne reči.

Posle jučerašnjeg cirkusa dvorske lude ili ti starletana danas ga očekujem na ulici ispred moje zgrade da se pojavi obučen u haljinu i štiklama, sa potpunom šminkom, da bude kao pravi starletan... Ali sa kamerama CNN-a i neke svetski poznate televizije sa najpoznatijom reporterkom, možda bi ti tada porastao rejting. Taj starletan pola čovek, a pola prasac ne shvata jednu stvar, ja se pitam kad, gde i sa kim ću da se vidim i šta ću i kako ću sa kim da pričam. Očito da njega nisu povredila moje psovke nego istina koju sam mu izneo. Ljudino od Cazinske krajine, stisni m*da i idi i izvadi taj DNK i prihvati se odgovornosti da li si ili nisi otac, a ne da daješ kao neki starletan izjave pred televizijskim kamerama - govorio je Lepi Mića, pa nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić i Lepi Mića haos

 

Kad se neko traži on se nađe, očito ti nisi tražio mene, ti si tražio sekunde ili minute na televiziji ili bilo kakav prostor pod estradnim nebom, za čime čezneš i nisi birao način da dođeš do njega. Sram te bilo stvari koje radiš, g*zicu bi dao da budeš na portalima ili na televiziji, ali shvati jedno, ti nisi javna ličnost, niti deo estrade. Ti si jedan izgubljen slučaj, jedan veliki kompleksaš, jedno malo sujetno g*vno i marš na bauštelu, tamo ti je mesto. Uz dužnu poštovanje svim ljudima koji rade svoj posao pošteno na bauštelu, za razliku od tebe. Mogao bi o tebi gmazu mali da pričam danima, ali dovoljno je i ovo malo prostora što sam ti dao, smradu ljudski. Da li ću te j*bati ili neću to se pitam samo ja, a ne ti, konju jedan, mada znam da bi ti to želeo. Ako želiš da ti se želja ispuni uđi u "Elitu" i dobićeš mesto koje pripada tebi, ali u ekonomskom dvorištu odeljenja za svinje, ali ja neću vređati svinje i nazivati tebe svinjom, ja ću tebe zvati "moja mala mangulica" ili "pepa prase". Do skorog viđenja izgubljeni slučaju u vremenu i prostoru. I ne zaboravi ti si mali, sitnu cirkuzant i jako si smešan. Ako nekoga tražiš da se sa njim obračunaš to ne radiš pred kamerama, nego sedneš fino sa čovek i popričaš u čemu je problem, a sa mnom sedeti nećeš, jer takvi indijanci sa mnom sede. Ne bi me iznenadilo gmazu, smradu i g*vno malo da se snimaš i kad k*njaš jer ti si g*vno malo spremno na sve. Pozdrav, mali starletančiću - poručio je Mića za Pink.rs

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading