HUMANIM GESTOM ODUŠEVILA ČITAV REGION! Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka DECI SA SMETNJAMA!

Autor:

Zabava

26.07.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva pokazala da ima srce veće od Balkana!

HUMANIM GESTOM ODUŠEVILA ČITAV REGION! Dragana Mirković od koncerta u Banjaluci donira 20.000 maraka DECI SA SMETNJAMA!

Foto: Mario Poje

Folk diva Dragana Mirković, poznata po svojoj humanosti i spremnosti da pomogne, odlučila je da nastavi svoju misiju pomoći deci, pogotovo deci sa smetnjama. Tokom svoje turneje "Do poslednjeg daha", Dragana je pokazala svoje veliko srce i sada je odlučila da nastavi sa humanitarnim radom i tokom leta. Nakon festivala "Kaštel" u Banjaluci, ona će donirati 20 hiljada maraka centru "Zaštiti me", koji se bavi pružanjem pomoći deci sa smetnjama.

Foto: Mario Poje

Dragana Mirković

Ovaj gest nije ništa novo za našu pevačicu, koja je tokom cele svoje karijere bila poznata po svojoj spremnosti da pomogne kada je to potrebno. Njeni humanitarni angažmani su inspiracija mnogima, a ona sama se nada da će svojim postupkom motivisati i druge da pruže pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

- Uvek sam bila tu da pomognem kada su prilike dozvoljavale i ova priča me je ganula, pa sam odlučila da pomognem ovoj instituciji koja se bavi plemenitim radom. Nadam se da ću svojim postupkom inspirisati i druge da postupe slično - rekla je Dragana za "Večernje novosti", koja je još jednom pokazala veličinu svoje humanosti.

Ovaj humani gest folk dive Dragane Mirković nije prošao neprimećeno, a njena rečenica "Uvek sam bila tu da pomognem kada su prilike dozvoljavale" jasno pokazuje koliko je važno biti spreman pružiti pomoć kada je to potrebno. Njen nesebični doprinos centru "Zaštiti me" će sigurno imati pozitivan uticaj na mnoge živote dece sa smetnjama.

Foto: Mario Poje

Dragana Mirković

Folk diva je za pomenute medije izjavila da je ova priča o pomoći deci sa smetnjama u Banjaluci ganula i da je zato odlučila da pomogne ovoj instituciji koja se bavi plemenitim radom. Gagina veličanstvena humanost je još jednom došla do izražaja, te je još jednom pokazala zašto je prava narodna kraljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading